Μαρτίου 12, 2008

16 TV stars που τρελαίνουν τα μηχανάκια της AGB

Νανά Καραγιάννη, Λάκης Λαζόπουλος, Αγγελική Δαλιάνη, Πασχάλης Αρβανιτίδης, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Εύη Τσέκου, Ηλίας Ψινάκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Αλέξης Κούγιας, Αδελφές Μαγγίρα, Αλέξης Τσίπρας, Καλομοίρα, Σάσα Μπάστα, Χρήστος Φερεντίνος και Γιώργος ΚαπουτζίδηςΠαραμονεύουν πίσω από κάθε Ζάπινγκ και τρελαίνουν τα μηχανάκια της AGB. Είναι οι 16 ήρωες που σαρώνουν στο πέρασμα τους και μονοπωλούν την επικαιρότητα.

Ποιοι είναι και πώς κατάφεραν να φτάσουν ως εδώ;

1. Νανά Καραγιάννη
Η τηλεόραση κατασπάραξε την νευρική ανορεξία της ξανθιάς παρουσιάστριας, η οποία υπέκυψε στη γοητεία της τηλεθέασης και εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου χτυπώντας 45%. Η Νανά αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια την περιπετειά της. Η τηλεόραση όμως δεν πρόκειται να γιατρευτεί ποτέ από τη βουλημία της.

2. Λάκης Λαζόπουλος
Κάθε Τρίτη ο Λάκης σαρώνει στην τηλεθέαση και το τηλεοπτικό κοινό κρέμεται από τα χείλη του. Οι φήμες που λένε οτι ο Λαζόπουλος και το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" θα σταματήσουν φέτος διαψεύδονται. Χαρακτηριστικές στιγμές των τελευταίων εκπομπών του ήταν η εμφάνιση της Δόμνας Σαμίου με τα Αποκριάτικα τραγούδια της, καθώς και η κόντρα του με πρόσωπα του ALPHA όπως τον Γιώργο Αυτιά. Ακόμα και όσοι θεωρούν τον Λάκη υπερκετιμημένο, δεν μπορούν να βρουν μια εξίσου δυνατή αντιπρόταση στο σημερινό τηλεοπτικό τοπίο.

3. Αγγελική Δαλιάνη
Η Αγγελική Δαλιάνη, κατά κόσμον "Μαρία η Άσχημη", σπάει τα κοντέρ της AGB και φέτος καθώς ολοκληρωνεται η μεταμόρφωση της σε "Μαρία η όμορφη". Οι λέξεις "φωτογραφίες Αγγελική Δαλιάνη" αποτελούν μια από τις πιο συχνές αναζητήσεις στο Google.

4. Πασχάλης Αρβανιτίδης
Και εκεί που τον βλέπαμε μόνο για να σχολιάσει τα της Eurovision, ο Πασχάλης έγινε ξαφνικά συνώνυμο του "στιγμιαίου λάθους". Κεντρικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η γυναίκα-παντόφλα Αλίκη Αρβανιτίδη, που είναι λαλίστατη και δεν έχει αφήσει μεσημεριανή εκπομπή που να μην έχει βγει.

5. Καλομοίρα
Το "Καλομοιράκι" είναι "γέννημα-θρέμα" της ελληνικής τηλεόρασης και φέτος κατάφερε να ξεπεράσει τις περιπέτειες της και τις ατυχείς πρόβες πριν τον τελικό και να κερδίσει την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision. Μάλιστα, νίκησε τον Μαρτάκη και τη Χρύσπα με μια τεράστια διαφορά 100.000 ψήφων. Πολλοί αμφιβάλουν για την φωνή της Καλομοίρας, λίγοι όμως αρνούνται την δύναμη της εικόνας της που είναι άλλωστε και ο λόγος που την λατρεύει η TV.

6. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος
Ο Μάκης μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην υποθεση Ζαχόπουλου και αποκάλυψε την συνομιλία του με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κουκοδήμο. Τις τελευταίες βδομάδες προκάλεσε και πάλι το ενδιαφέρον με την εκπομπή του για τον επικείμενο σεισμό και την ανακοίνωση του νέου portal του Zougla.gr.

7. Ελένη Μενεγάκη
Πιο ωραία από ποτέ, με την λάμψη που χαρίζει το τρίπτυχο "έχω τρία παιδιά - τον ιδανικό άντρα - και μπόλικη τηλεθέαση" η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο θρόνο της πρωινής ζώνης, όπως δείχνουν τα ποσοστά. Μετά την γέννηση του τρίτου της παιδιού ο ALPHA "γκρέμισε τα τείχη" του για την Ελένη, αλλά και το MEGA και ο ANT1 της τάζουν εκατομμύρια για να την πάρουν στο δυναμικό τους.

8. Εύη Τσέκου
Η "εθνική" 35χρονη μας έκανε όλους να συζητάμε για DVD, διαγωνισμούς, Αναστασιάδηδες, Καμπουράκηδες, ενώ έβγαλε στη φόρα και διάφορα σκάνδαλα που αφορούν τον Ζαχόπουλο.

9. Αλέξης Κούγιας
Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, όποιο κανάλι κι αν δεις, ο Κούγιας θα είναι παρών. Το επεισοδιακό διαζύγιο του με την Εύη Βατίδου και η περίφημη "τακουνιά" έγινε πρώτο θέμα, ενώ πολλοί αναρωτιούνται αν ο Κούγιας συχνάζει περισσότερο στην τηλεόραση ή στα τηλεοπτικά στούντιο.

10. Ηλίας Ψινάκης
Αυτό θα πει να έχεις γνώμη παντός επιστητού. Αφού έκρινε ταλέντα στην υποκριτική ("Dream Show", ALPHA), στο τραγούδι ("Dream Show The Music", ALPHA), στο ό,τιδήποτε ("Ελλάδα έχεις ταλέντο", ANT1) και στην τηλεόραση ("TV stars παρουσιάστε!", ALPHA), ο Ηλίας Ψινάκης κρίνει τώρα την σεξουαλικότητα των Ελλήνων στο καινούργιο "Show... Sexy". Οι ατάκες του πάντως κάνουν σουξέ. Του color τα εννιάμερα!

11. Σάσα Μπάστα
Η Σάσα ξέρει να προκαλεί και να γοητεύει τους άντρες. Εκτός από το... ταλέντο της στο τραγούδι, πρόσφατα προκάλεσε και με την κόντρα της με την Ελεονώρα Μελέτη για τα μάτια του νεαρού Πάρι Κασσιδόκωστα-Λάτση.

12. Αδελφές Μαγγίρα
Η Μπέτυ και η Ματθίλδη Μαγγίρα έκαναν την έκπληξη και παρουσίασαν τον καλύτερο τελικό Eurovision ever. Καλύτερη στιγμή η διασκευή του "Everything" σε μοιρολόι-φλαμένγκο version. Στην αντίπερα όχθη είναι βέβαια οι χαμηλές πτήσεις του CLEVER, όπου μέχρι και τον "Τσάκα" του Big Brother 1 επιστράτευσαν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

13. Αλέξης Τσίπρας
Η τηλεόραση δεν θα μπορούσε να παραβλέψει τον φωτογενή Αλέξη ο οποίος σαρώνει στις δημοσκοπήσεις. Τι κι αν ασκήθηκαν πιέσεις στις εφημερίδες να σταματήσουν την προβολή του, τι κι αν κατηγορήθηκε ως πρόσωπο lifestyle, ο Τσίπρας καραφέρνει και διαφέρει από τους "μπαλκονάτους" πολιτικούς του παρελθόντος. Αίσθηση πάντως έκανε το βίντεο του 1991 όταν ο 16χρονος Τσίπρας διεκδικούσε το δικαίωμα των μαθητών στην... κοπάνα. Ο Τσίπρας τέλος εκπλήσσει και με την απόφαση του να εμφανιστεί σε τηλεοπτική σειρά (!)

14. Παναγιώτης Ψωμιάδης
Ο γραφικός νομάρχης μιλάει για τους πάντες και τα πάντα, για την Μακεδονία, τον Ζαχόπουλο, τον Λαζόπουλο, ενώ πρόσφατα μας διασκέδασε ως Ζορό του ελληνικού καρναβαλιού.

15. Χρήστος Φερεντίνος
Ήταν μια δύσκολη χρονιά για το Deal και το Super Deal φέτος τα οποία κόπηκαν από τον ΑΝΤ1. Ο Χρήστος Φερεντίνος όμως επιστρέφει δυναμικά με το νέο τηλεπαιχνίδι "Show me the money" που έχει κάνει θραύση στο εξωτερικό, και αναμένεται να σαρώσει και πάλι.

16. Γιώργος Καπουτζίδης
Καθώς η φετινή σεζόν είναι μάλλον απογοητευτική ως προς την σοδειά των σήριαλ, το "Παρά Πέντε" του Γιώργου Καπουντζίδη έχει μετατραπεί σε τηλεμύθο. Όλοι πια περιμένουν την επάνοδο του Καπουντζίδη την επόμενη χρονιά με νέα σειρά στο MEGA.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange