Μαρτίου 02, 2008

Οι ερωτικές φαντασιώσεις των γυναικών

Επικρατεί η αντίληψη οτι μόνο οι άντρες έχουν ερωτικές φαντασιώσεις. Κι όμως η ερωτική φαντασίωση δεν είναι μόνο αντρική συνήθεια. Και οι γυναίκες έχουν κρυφές ερωτικές επιθυμίες που ίσως και ποτέ να μην γίνουν πράξη. Τα σενάρια μπορεί να ποικίλουν, αλλά υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα θέματα τα οποία βρίσκονται στις πιο συνηθισμένες γυναικείες φαντασιώσεις. Δεν έχει σημασία αν η γυναίκα είναι πουριτανή ή προχωρημένη. Σας παρουσιάζουμε τις συνηθισμένες γυναικείες φαντασιώσεις και εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε...

Υπό την κυριαρχία του άντρα
Δεν είναι ανάγκη να έχει κρυμμένα στη ντουλάπα της μαστίγια και λάτεξ φόρμες για να της επιτρέπεται να φαντασιώνεται ότι είναι η... κυρίαρχη του παιχνιδιού ή και το αντίθετο. Ειδικά η “παράδοση” στις σεξουαλικές ορέξεις ενός άντρα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής φαντασίωση στις γυναίκες. Είναι ο “συγκαταβατικός βιασμός”, όπου μια γυναίκα παραδίδεται πλήρως σε έναν άντρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εκείνος θα την πονέσει και θα της κάνει κακό. Αντίθετα, στη συγκεκριμένη φαντασίωση, ο κυρίαρχος άντρας θα την ερωτευτεί παράφορα. Οι γυναίκες που ονειρεύονται κάτι τέτοιο είναι άκρως σεξουαλικές και συνήθως αισθάνονται ενοχές για τις “ανήθικες” σκέψεις τους.

Σεξ με έναν άγνωστο
Το καυτό, χωρίς δεσμεύσεις σεξ, είναι μια ιδιαίτερα κοινότυπη γυναικεία φαντασίωση, για τον απλό λόγο ότι δεν “επιτρέπεται” σε μία ηθική κοπέλα να κάνει σεξ με τον κάθε τυχόντα. Το κοινωνικό αυτό στερεότυπο έχει δημιουργήσει αυτήν την επιθυμία στις γυναίκες που δεν τολμούν να το κάνουν στην πραγματικότητα, φοβούμενες την κοινωνική κατακραυγή και τις ενοχές, οπότε το ζουν στα όνειρα τους.

Σεξ σε δημόσιο χώρο
Η ιδέα του ότι κάποιος βλέπει τις σεξουαλικές επιδόσεις μιας γυναίκας, μπορεί να αποτελέσει σεξουαλικό καταλύτη. Αυτό οφείλεται στο σοκ που μπορεί να προκαλέσει (το οποίο την κάνει να αισθάνεται παντοδύναμη) και στο γεγονός ότι παραβιάζει τα κοινωνικά και ηθικά ταμπού (το οποίο την κάνει να αισθάνεται άγρια και προκλητική). Αν κάποια έχει τέτοιες φαντασιώσεις, αυτό σημαίνει ότι είναι διατεθειμένη να γίνει πιο... kinky από το συνηθισμένο, ικανοποιώντας την σεξουαλική της απελευθέρωση με όποιον τρόπο μπορεί. Οπότε, όλα είναι στο χέρι σας...

Σεξ με δύο άντρες
Δεν υπάρχει καμία γυναίκα στον κόσμο που να μη θέλει, έστω ενδόμυχα, να είναι το αντικείμενο του πόθου δύο αντρών και αυτή η φαντασίωση απλά διπλασιάζει αυτήν την επιθυμία. Η ιδέα ότι δύο αρσενικά ασχολούνται μαζί της και θέλουν να την ικανοποιήσουν στο έπακρο είναι πραγματικά μια πολύ κοινή φαντασίωση των γυναικών. Εκτός αυτού, η σκέψη και μόνο ότι είναι ικανή να ικανοποίησει σεξουαλικά δύο άντρες ταυτόχρονα, την κάνει να αισθάνεται σέξι και ισχυροποιεί την αυτοπεποίθησή της. Οι φαντασιώσεις που επικεντρώνονται σε αυτό το θέμα μπορεί να είναι απλά φαντασιώσεις, ή μπορεί να σημαίνουν ότι ο σύντροφός της δεν την ευχαριστεί επαρκώς.

Σεξ με μια άλλη γυναίκα
Ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών, ακόμα κι αν δεν είναι αμφιφυλόφιλες, ιντριγκάρονται στην ιδέα ότι κάνουν λεσβιακό σεξ . Αυτές οι φαντασιώσεις περιέχουν τον άντρα ως απλό θεατή ή ενεργό συμμετέχοντα. Το γεγονός ότι κάποια φαντασιώνεται μια άλλη γυναίκα δε σημαίνει ότι δεν της αρέσουν οι άντρες. Μπορεί απλά να σημαίνει ότι βρίσκει το γυναικείο σώμα ερεθιστικό και αισθησιακό κι αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κατανοήσετε και να συμμεριστείτε.

Παιχνίδια ρόλων
Μπορεί να θέλει να φανταστεί πως είναι η αθώα παρθένα που εσείς θα την μυήσετε στα μυστικά του σεξ ή να θέλει να ντυθεί σαν στριπτιζέζ και να σας προσφέρει ένα προσωπικό σόου. Όπως και να έχει, το να υποκρίνεται ότι είναι κάποια άλλη, της δίνει την ελευθερία να εκφραστεί με τρόπο που δεν μπορούσε πρωτύτερα, να κάνει τα πράγματα που πάντα ήθελε να δοκιμάσει αλλά δίσταζε. Αν μια γυναίκα έχει αυτήν την επιθυμία, αυτό σημαίνει ότι είναι έτοιμη να δοκιμάσει νέες προκλήσεις και εμπειρίες στο κρεβάτι και είναι στο χέρι σας να την ενθαρρύνετε.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange