Φεβρουαρίου 25, 2008

Όλα για την νευρική ανορεξία της Νανάς Καραγιάννη

Νανά Καραγιάννη Nana Karagianni νευρική ανορεξία NakedNews-GRΗ περίπτωσή της συγκλονίζει το πανελλήνιο καθώς είναι η πρώτη επώνυμη Ελληνίδα που παραδέχτηκε ανοιχτά το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας που την έστειλε στο νοσοκομείο. H Νανά Καραγιάννη νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο, ενώ πρόσφατα χώρισε με τον σύζυγο της μετά από επτά χρόνια γάμου.

Τις τελευταίες μέρες έχουν βγει πολλοί φίλοι και συνεργάτες της τηλεοπτικής «Κουτσομπόλας» του «Πρωινού καφέ» να μιλήσουν. Κι ενώ όλοι τους δείχνουν σίγουροι ότι η Νανά θα βγει νικήτρια μέσα από όλη αυτή την περιπέτεια, λίγοι κάνουν λόγο για τα αίτια που οδήγησαν πριν από δύο μόλις μήνες τον Γιώργο Στάση και τη νεαρή παρουσιάστρια να διαλύσουν τον ευτυχισμένο γάμο τους.

Ας δούμε όμως πώς ακριβώς έχει η κατάσταση: Ο εν διαστάσει σύζυγός της λοιπόν δείχνει να βρίσκεται στο πλευρό της και υποστηρίζει οτι δεν έφυγε από κοντά της γιατί δεν την ήθελε, αλλά γιατί ήθελε να την «τρομάξει» και να την υποχρεώσει να δει κατάματα το πρόβλημά της. «Με είχαν διαβεβαιώσει οι γιατροί ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να πείσουμε τη Νανά ότι έχει πρόβλημα και ότι κινδυνεύει άμεσα». Αυτά μας είπε ο κ. Στάσης συμπληρώνοντας: «Έφυγα παρότι μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αλλά είχα πειστεί ότι ήταν για το καλό της».

Όλα ξεκίνησαν πριν από δυόμισι χρόνια, όταν η Νανά άρχιζε σταδιακά να χάνει κιλά, μειώνοντας την ποσότητα και τη συχνότητα των γευμάτων της ημερησίως. Έως τότε νόμιζε ότι ήταν μια καλλίγραμμη γυναίκα. Χρειάστηκε να φτάσει 36 κιλά, να καταντήσει σκιά του εαυτού της, για να μπει στις αρχές Φεβρουαρίου σε ιδιωτική κλινική ακολουθώντας μια «κλειστού τύπου» θεραπεία, η οποία προβλέπει φαρμακευτική αγωγή και ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, με μετρημένα μέχρι και το τελευταίο γραμμάριο γεύματα. Ταυτόχρονα έχει σε καθημερινή βάση συνεδρίες με ειδικό ψυχολόγο.

Οι γιατροί έχουν ως στόχο να προσλαμβάνει 1,5-2 κιλά την εβδομάδα. Από το πρώτο λεπτό της εισαγωγής της στην κλινική συνεχώς στο πλευρό της είτε με τηλεφωνήματα είτε με ανθοδέσμες βρίσκονται η Τατιάνα Στεφανίδου, η Ελεονώρα Μελέτη, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη και ο Στέλιος Αντωνιάδης (ο οποίος είχε βρει εξαρχής τους γιατρούς που την παρακολουθούν). Η Νανά έχει επίσης τακτική επικοινωνία με τη Ζέτα Δούκα, η οποία άλλωστε έχει ιδρύσει την ΑΝΑΣΑ, ένα σύλλογο για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη νευρική ανορεξία.

Διαβάστε περισσότερα για τους λόγους που οδήγησαν την Νανά να μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου εδώ.

Από το Λοιπόν

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange