Μαρτίου 31, 2008

Ξανθιές του κόσμου, ενωθείτε!

Kόμμα ξανθιών ιδρύθηκε στη Ρωσία - Party of Blonds in RussiaΠοιος είπε οτι το ξανθό μαλλί είναι συνώνυμο της χαζομάρας; Αυτά μόνο στα ανέκδοτα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν 5.000 πολίτες της Ρωσίας που ίδρυσαν το πρώτο κόμμα για τους λάτρεις του ξανθού μαλλιού αλλά και της "ξανθιάς διάθεσης για τη ζωή"!

Η γενική γραμματέας του κόμματος Marina Voloshinova, μια 39χρονη οικονομολόγος, δηλώνει: "Είναι το κόμμα όλων εκείνων που είναι μέσα τους ξανθές και φυσικά του καθενός που αγαπά τις ξανθές".

Τι εννοούν όμως όταν λένε "ξανθιά διάθεση για τη ζωή" και τι χρειάζονται για να μπουν στη βουλή;

Πρόεδρος του κόμματος είναι άνδρας και μάλιστα πολύ δυναμικός, ο Sergei Kushnerov. Η επίσημη παρουσίαση του κόμματος θα γίνει στις 31 Μαϊου, που είναι και η παγκόσμια ημέρα των ξανθών.

Ολο το εγχείρημα ξεκίνησε κυριολεκτικά από ένα αστείο και συγκεκριμένα από μια ιστοσελίδα στο internet, με τίτλο "η λέσχη των εραστών των ξανθών γυναικών", η οποία απευθυνόταν σε εκείνους που βλέπουν με "ξανθιά" διάθεση τη ζωή και τα προβλήματά της. Τουτ' έστιν, με μια διάθεση πιο χαλαρή και πιο...ανάλαφρη.

Στόχος του νέου κόμματος είναι να προσηλυτίσει τουλάχιστον 50.000 μέλη, που είναι και ο αριθμός που απαιτείται για να θέσει υποψηφιότητα για τη βουλή. Εκτός όμως από τα...45.000 μέλη που λείπουν, οι ξανθές σκοπεύουν να προσελκύσουν και τη διασημότερη ξανθιά της χώρας που δεν είναι άλλη από τη σύζυγο του νέου πολιτικού προσώπου της χώρας Ντιμίτρι Μεντβέντεφ.

Τα μέλη του κόμματος είναι ως επί το πλείστον ξανθά. Απευθύνονται όμως σε ξανθές και μη, στοχεύοντας να επιλύσουν τα προβλήματα του κόσμου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τώρα η ιδέα να ιδρυθεί κόμμα ξανθιών εσας σας φαίνεται οτι θα σώσει τον κόσμο; Μήπως... πρόκειται για άλλο ένα "ξανθό" ανέκδοτο; Οι πληροφορίες πάντως οτι οι Ρώσοι έκαναν κρύση και στις δικές μας Τζούλια Αλεξανδράτου και Σάσα Μπάστα ελέγχονται ως ανακριβείς.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange