Μαρτίου 01, 2008

"Everything" από τις αδελφές Μαγγίρα στην Eurovision

Κατά κοινή ομολογία η Μπέτυ και η Ματθίλδη Μαγγίρα έκλεψαν την παράσταση στον φετινό τελικό της Eurovision. Η καλύτερη τους ίσως στιγμή ήταν όταν διασκεύασαν τις μεγάλες επιτυχίες της Ελλάδας στον διαγωνισμό και ιδιαίτερα όταν η Ματθίλδη τραγούδησε μια... cabaret version του "Everything" της Άννας Βίσση. Συνδυασμός μοιρολογιού με φλαμένγκο, η σκηνή αυτή ήταν ίσως η πιο αστεία του ελληνικού τελικού. Απολάυστε την:



Όσον αφορά το τραγούδι Secret combination της Καλομοίρας που θα πάει στο Βελιγράδι, να πούμε οτι θα αλλάξει. Ο συνθέτης του τραγουδιού, Κώστας Παντζής δήλωσε μετά τον τελικό οτι θα γίνει αλλαγή στην ενορχήστρωση, καθώς και στην εισαγωγή. Το τραγούδι θα γίνει λιγότερο "bollywood" και περισσότερο RnB για ταιριάζει στο στυλ της Καλομοίρας. Η νέα version θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες μαζί με το videoclip της Καλομοίρας τα οποία πρέπει να παραδοθούν στην European Broadcasting Union μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Τέλος, αίσθηση κάνει η αποκάλυψη οτι η Καλομοίρα σάρωσε στο televoting παίρνοντας 111.000 ψήφους περισσότερες από τον Μαρτάκη! Περισσότερα εδώ.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange