Μαρτίου 20, 2008

Το Sex, το city και η βιντεοταινία

Το Sex, το city και η βιντεοταινίαΚαι μετά τα sex videos της Πάρις Χίλτον και την Πάμελα Άντερσον, άλλη μια "σταρ" του Χόλιγουντ έρχεται να μας δείξει πόσο καλή είναι στο... κρεβάτι. Και μάλιστα δεν είναι άλλη από την σεμνότυφη και μυξοπαρθένα Kristin Davis που έπαιζε την Σάρλοτ στο Sex and the City.

Η Σάρλοτ αποφάσισε να πάρει λίγο από την αίγλη της Σαμάνθα και εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο "πικάντικες" φωτογραφίες της σε πολύ προσωπικές στάσεις και δραστηριότητες. Πώς διέρρευσαν αυτές οι φωτογραφίες; Οι κακές γλώσσες λένε οτι διέρρευσαν από έναν εκδικητικό πρώην φίλο της, και χρονολογούνται στο μακρινό 1991 ή '92, όταν ακόμα ήταν σχετικά νεαρή. Και ενώ άλλοι λένε ότι είναι ολόκληρο βιντεάκι και άλλοι απλές φωτογραφίες το θέμα είναι ένα: Η Κρίστιν Ντέιβις δεν χρειάζεται κανένα μάθημα από καμιά expert φιλενάδα-Σαμάνθα, το σιγανό ποταμάκι του δίνει και καταλαβαίνει.

Αλλά εκτός από την Κριστίν Ντέιβις, νέα-σοκ χτύπησαν και την άλλη πρωταγωνίστρια του σίριαλ, την Sara Jessica Parker που είχε βολευτεί στην αναπαυτική πολυθρόνα του γκλαμουράτου κόσμου της... Το αμερικάνικο Μaxim ελάλησε: H Πάρκερ είναι η λιγότερο σέξι γυναίκα του πλανήτη!

Παίρνοντας λοιπόν το ύφος της απορημένης Κάρυ όταν ο Big τις έριχνε τις χυλόπιτες την μία μετά την άλλη, κατάφερε να ισορροπήσει στα δεκαπεντάποντα τακούνια της και να απαντήσει: "Εγώ δεν έχω ενδώσει ποτέ στον πειρασμό των πλαστικών επεμβάσεων όπως τόσες άλλες σταρς. Έχω τεράστιο ψεύτικο στήθος ή σιλικονάτα χυμώδη χείλη; Μάλλον δεν ταιριάζω στα γούστα των δημοσιογράφων του περιοδικού. Αλλά είναι πραγματικά κακό και για τον σύζυγό μου αφού έχει να κάνει και με το δικό του γούστο". Μ' άλλα λόγια, αυτό νομίζει μόνο ότι της λείπει, τα χείλη και τα στήθη, όλα τα άλλα καλά είναι. Όσο για τον άντρα της, τον συμπαθέστατο Μάθιου Μπρόντερικ, όλοι είχαμε πάντα μιαν απορία για το δικό του γούστο.

Φυσικά όλα αυτά συμβαίνουν δυο μήνες σχεδόν πριν βγει η ταινία Sex and the City στις αίθουσες. Πράγμα που δεν νομίζω να είναι καθόλου τυχαίο. Δείτε και το επίσημο τρέιλερ της ταινίας:

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange