Μαρτίου 02, 2008

Ανάβει η κόντρα Σάσας Μπάστα - Ελεονώρας Μελέτη

Ανάβει η κόντρα Σάσας Μπάστα - Ελεονώρας ΜελέτηΝέα μεγάλη κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει στο χώρο της ελληνικής showbiz. Και μάλιστα, κόντρα... δισεκατομμυρίων. Για τα μάτια του νεαρού κροίσου Πάρι Κασιδόκωστα "κονταροχτυπιούνται" λοιπόν η σέξυ αοιδός Σάσα Μπάστα και η οικοδέσποινα του Πρωινού Καφέ Ελεονώρα Μελέτη. Τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν έχουν κάνει έξω φρενών την μητέρα του Πάρι, Μαριάννα Λάτση, που βλέπει το γιο της να πρωταγωνιστεί, μετά τη σχέση του με την Πάρις Χίλτον, και σε νέο ερωτικό τρίγωνο.

Πριν από λίγο καιρό, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τον Πάρι σε τρυφερά τετ α τετ με την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1. Είχε προηγηθεί πάρτι μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας, στο οποίο οι δυο τους είχαν καταφθάσει μαζί. Εκεί άρχισαν όλα...

Και όχι μόνον έδειχναν ότι είναι ζευγάρι, αλλά λίγες ώρες αργότερα, όταν βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι ONIRAMA, δεν έδειξαν να έχουν το παραμικρό πρόβλημα με τους παπαράτσι που τους καταδίωκαν. Οι εν λόγω φωτογραφίες του νέου τότε ειδυλλίου της πόλης δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό HELLO.

Ομως, όπως φαίνεται, τα πράγματα άλλαξαν. Ο Πάρις Κασιδόκωστας ξεκαθάρισε στην Ελεονώρα ότι δεν βλέπει μέλλον στη σχέση τους. Μετά από λίγο καιρό, το ειδύλλιο λάμβανε τέλος και όπως φαίνεται, ο υιός Λάτσης είχε ήδη βάλει πλώρη για άλλο...λιμάνι.

Το όνομα του λιμανιού; Σάσα Μπάστα. Προξενητής αυτή τη φορά ανάμεσα στο ζευγάρι, ο επιχειρηματίας Ηλίας Πανταζόπουλος. Η πρώτη επαφή έγινε τηλεφωνικά και διήρκεσε δύο ολόκληρες ώρες. Ακολούθησε η πρώτη τους συνάντηση στο εστιατόριο Mezzaluna της Βουλιαγμένης, όπου και έφαγαν μαζί. Πρόκειται για ένα σικάτο εστιατόριο, στο οποίο συχνάζουν εκδότες, επιχειρηματίες και εφοπλιστές.

Μετά το τέλος του δείπνου, η Σάσα Μπάστα αναχώρησε για το κέντρο όπου εργάζεται, ενώ λίγες ώρες αργότερα, βρέθηκε και ο ίδιος ο Πάρις Κασιδόκωστας στο συγκεκριμένο μαγαζί για να την δει από κοντά. Μάλιστα, εκείνος συνοδευόταν από τον πατέρα του και στενούς του συνεργάτες.

Μία ημέρα μετά, ο Πάρις ζήτησε από τη Σάσα να τον συνοδεύσει σε πάρτι γνωστής οικογένειας των βορείων προαστίων. Και εκείνη, όχι μόνον τον συνόδευσε, αλλά δεν έδειξε να ενοχλείται και καθόλου από την τυπική - έως ψυχρή - χειραψία που αντάλλαξε με την μητέρα του αγαπημένου της Μαριάννα Λάτση που επίσης ήταν παρούσα στη συγκεκριμένη δεξίωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η κ. Λάτση έγινε έξαλλη, τόσο με τη δημόσια εμφάνιση του γιου της με τη Σάσα Μπάστα, όσο και με τα σχόλια που ακολούθησαν στον κοινωνικό της κύκλο.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange