Μαρτίου 19, 2008

Britney Spears: "Ας κάνουμε sex και μετά ψώνια"

Britney Spears: Θα μπορούσε να ήταν άλλο ένα καπρίτσιο της άτακτης Μπρίτνεϊ Σπίαρς, όπως πολλές φορές στο παρελθόν. Κι όμως δεν είναι. Είναι η ατάκα της Britney με την οποία το CBS διαφημίζει την guest εμφάνιση της τραγουδίστριας στην κωμική του σειρά, «How I Met Your Mother».

Στο τρέιλερ, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, βλέπουμε τη Britney, όμορφη και χαμογελαστή να λέει την ατάκα της, ενώ ο εκφωνητής μιλά για μια εμφάνιση «με την οποία ασχολούνται όλοι»:

Το επεισόδιο θα προβληθεί στις 24 Μαΐου και σ’ αυτό η pop star υποδύεται μια ρεσεψιονίστ σε γραφείο δερματολόγου. Όπως αποκάλυψαν οι ηθοποιοί της σειράς, η Britney ήταν πολύ ευχάριστη και ευγενική με το καστ και το συνεργείο και η όλη εμπειρία των γυρισμάτων ήταν πολύ «αστεία».

Η επιλογή της Spears να συμμετάσχει σε μια επιτυχημένη σειρά, δείχνει ότι κάνει σαφή βήματα προς την επάνοδό της στον καλλιτεχνικό χώρο, όπου η άλλοτε λαμπερή παρουσία της «πριγκίπισσας της pop», έχει θολώσει μετά τα πολλά σκάλδαλα που προκάλεσε, όπως γράψαμε σε προηγούμενο ποστ.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange