Μαρτίου 24, 2008

Kalomira Report 4: Ρromo tour, χορογραφία και φωνητικά

Kalomira Report: promo tour, χορογραφία και φωνητικάΣτις 20 Μαρτίου γυρίστηκε η αποχαιρετιστήρια εκπομπή της ΕΡΤ για την Καλομοίρα, πριν την έναρξη του Eurovision Promo Tour σε χώρες της Eurovision. Για πρώτη φορα φέτος, τα γυρίσματα έγιναν εκτός τηλεοπτικών πλατώ, στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα. Δεν υπήρχε κοινό και οι αδελφές Μαγγίρα, που μάλλον περιμένατε να έχουν αναλάβει την παρουσίαση, ήταν απλά καλεσμένες.

Ποιες χώρες θα επισκεφτεί η Καλομοίρα για να προωθήσει το "Secret combination"; Ποια τα τελευταία νέα για την σκηνική της παρουσία στο Βελιγράδι και γιατί άλλαξε χορογράφο;

Οι χώρες τις οποίες θα επισκεφτεί σε πρώτη φάση η Καλομοίρα, στα πλαίσια του Promo Tour της, είναι οι: Ρουμανία, Αζερμπαιτζάν, Τουρκία και Φινλανδία. Φυσικά η προώθηση θα συνεχιστεί και σε άλλα κράτη τα οποία και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Χορογραφία, φωνητικά και ρούχα

Η Καλομοίρα αποκάλυψε πως μαζί με την ομάδα της θα αποφασίσουν σύντομα για την τελική επιλογή του χορογράφου που θα αναλάβει να στήσει το τραγούδι επι σκηνής. Μας υποσχέθηκε πως αυτό που θα δούμε θα μας εντυπωσιάσει χωρίς να αποκαλύψει κάτι παραπάνω για την ώρα. Έχει αποφασιστεί να υπάρχουν δύο γυναικείες φωνές στα backing vocals (μία εκ των οποίων και η γνώριμη από παλαιότερες συμμετοχές της, Βικτώρια Χαλκίτη). Στη σκηνή η Καλομοίρα θα πλαισιώνεται από 3 άντρες χορευτές δύο εκ των οποίων θα την συνοδεύουν στην ερμηνεία.

Τα ρούχα τα οποία θα φορέσει την βραδιά του ημιτελικού και τελικού θα είναι αυθεντικά σχέδια της Jennifer Lopez. Μέσα από μια σειρά που θα της προταθεί, θα διαλέξει αυτό που της ταιριάζει περισσότερο.

Οι αδελφές Μαγγίρα οι οποίες έχουν αναλάβει την παρουσίαση και των τριών βραδιών του διαγωνιμού για φέτος, υποσχέθηκαν να κάνουν μια ανεπανάληπτη μετάδοση όπως μόνο αυτές ξέρουν..! Η Καλομοίρα στην εκπομπή της ΕΡΤ έστειλε "φιλάκια" σε όλους, ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για την θετική τους ενέργεια, τις ευχές και την υποστήριξή τους και τραγούδησε acapella το "Secret Combination" στο οποίο την συνόδεψαν και οι καλεσμένοι της εκπομπής. Το πρόγραμμα θα μεταδοθεί απο τη συχνότητα της ΝΕΤ, στις 29 Μαρτίου.



Διαβάστε όλα τα Kalomira Reports για την πορεία της Καλομοίρας στην Eurovision!

Το slideshow παραπάνω είναι από το Pathfinder club της Καλομοίρας.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange