Μαρτίου 05, 2008

Η Ράνια Θρασκιά παντρεύεται αλλά όχι τον Γρηγόρη

Σαν κεραυνός εν αιθρία πρέπει να έπεσε στα αυτιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου η είδηση οτι η πρώην αγαπημένη του Ράνια Θρασκιά όχι μόνο είναι με άλλον, αλλά ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Στο Island λοιπόν "συνέλαβε" ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK τη Ράνια Θρασκιά και τον αγαπημένο της Ανδρέα Φωτόπουλο, οι οποίοι αυτό το διάστημα προετοιμάζουν το γάμο τους. Ο γάμος του ζευγαριού αναμένεται να τελεστεί στις αρχές Ιουνίου. Η τελική ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμη.

Πώς όμως η Ράνια Θρασκιά έφτασε από την αγκαλιά του Γρηγόρη στα σκαλιά της εκκλησίας με τον Ανδρέα Φωτόπουλο; Η καινούργια σχέση της Ράνιας είναι μόνο δύο μηνών κι όμως οδηγείται σε γάμο. Πληροφορίες λένε οτι η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στο πλευρό του Ανδρέα, καθώς ο άγαπημένος της όχι μόνον στάθηκε στο πλευρό της κατά τη διάρκεια του προβλήματος υγείας που εκείνη αντιμετώπισε πρόσφατα, αλλά και σκοπεύει να της προσφέρει τα πάντα προκειμένου να την κάνει ευτυχισμένη και να την κρατήσει δίπλα του.

Την Κυριακή (2/3) η παρουσιάστρια της εκπομπής "Κοιτάω Μπροστά" και ο γνωστός οδοντίατρος ξεναγήθηκαν στους χώρους του Island από τον ιδιοκτήτη και επιχειρηματία Χρύσανθο Πανά, προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις ανέσεις που προσφέρει ο χώρος όπου πρόκειται να παντρευτούν. Το μυστήριο θα γίνει στο παρεκκλήσι του Island, ενώ η δεξίωση στο Private House. Οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 300.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για τη Ράνια Θρασκιά. Ο πρώτος της έρωτας με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα, κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας, διήρκεσε όμως περίπου δύο χρόνια, μέχρι που οι δυο τους πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Η σχέση της με το Γρηγόρη Αρνούτογλου διήρκεσε πολύ περισσότερο, αλλά έληξε πριν από έναν περίπου χρόνο.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange