Μαρτίου 19, 2008

Ρουμάνος βίαζε... κατσίκα στην Κρήτη

Ρουμάνος βίαζε... κατσίκα στην ΚρήτηΟ κόσμος το ΄χει τούμπανο κι εμείς κρυφό "καμάρι"... Ο λόγος για το τι τραβάνε τα καημένα τα ζώα με τις αρρωστημένες ορέξεις μερικών στα χωριά. Να λοιπόν που μια τέτοια ιστορία βγαίνει πάλι στην επικαιρότητα.

«Καψούρα» με την κατσίκα του γείτονα είχε πάθει ένας Ρουμάνος, σε χωριό του Ηρακλείου Κρήτης. Επί περίπου ενάμιση μήνα ο βιτσιόζος αλλοδαπός «επισκεπτόταν» κάθε δύο ή τρία βράδια το δύστυχο ζωντανό, στη στάνη του, το πότιζε ρακί και στη συνέχεια το βίαζε, με αποτέλεσμα το επόμενο πρωί η κατσίκα να μην μπορεί να πάρει τα πόδια της. Πώς όμως πιάστηκε ο "επιβήτορας";

Η αδυναμία της κατσίκας προξένησε την περιέργεια του ιδιοκτήτη της κατσίκας, ο οποίος έβλεπε κάποια πρωινά το ζώο του να τον κοιτάει περισσότερο με το βλέμμα... αγελάδας παρά κατσίκας (if you know what I mean) και αποφάσισε να μάθει τι συνέβαινε. Αρχικά, ερεύνησε τη στάνη και βρήκε δεκάδες αποτσίγαρα και άδεια πλαστικά μπουκαλάκια που, όπως διαπίστωσε, περιείχαν ρακί που είχε καταναλωθεί. Αμέσως κατάλαβε ότι το ζώο είχε επισκέψεις κι έτσι με τη βοήθεια της γυναίκας του αποφάσισε να λύσει το μυστήριο. Το Σγουροκεφάλι είναι πολύ μικρό χωριό και δεν ήταν δύσκολο να μάθουν ότι τη μάρκα των αποτσίγαρων που βρέθηκαν στη στάνη κάπνιζε ο Ρουμάνος γείτονας.

Ο ιδιοκτήτης του ζωντανού αποφάσισε να στήσει καραούλι για να δει με τα ίδια του τα μάτια αν αυτό στο οποίο έτρεχε η φαντασία του ήταν αλήθεια. Αρχικά, πέρασε αρκετές ώρες κρυμμένος πάνω σε μια ελιά, δίπλα στη στάνη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τελικά, ένα βράδυ άκουσε βήματα και πλησίασε όσο πιο αθόρυβα μπορούσε να δει ποιος είχε «επισκεφθεί» το ζώο. Αυτό που αντίκρισε δεν ήθελε να το πιστέψει. Ο Ρουμάνος με κατεβασμένο το παντελόνι ετοιμαζόταν να επιδοθεί σε ακόλαστες πράξεις με την άμοιρη κατσίκα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο κτηνοβάτης -ο οποίος ήταν μεθυσμένος- βρέθηκε μεμιάς δεμένος χειροπόδαρα και λίγο αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία που είχε στο μεταξύ ειδοποιηθεί. Η οικογένεια πάντως δήλωσε συγκλονισμένη από το περιστατικό. «Καλύτερα να μας την έκλεβαν, παρά αυτό που της κάνανε» έλεγαν. Εμ, δίκιο έχουν, δεν έχουν;

Μια... ενδιαφέρουσα συζήτηση για το θέμα αυτό έχει ξεκινήσει στο Phorum.gr.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange