Φεβρουαρίου 21, 2008

Περιπέτειες Μαρτάκη και Καλομοίρας λίγο πριν τη Eurovision

Martakis Eurovision - Μαρτάκης«Κακό μάτι» έχει δει τον Κώστα Μαρτάκη και την Καλομοίρα, λίγες μέρες πριν διαγωνιστούν για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision. Ο πρώτος είχε μπλεξίματα με το νόμο και η δεύτερη έπεσε θύμα κλοπής!

Πριν από λίγες μέρες ο Μαρτάκης διέσχιζε μαζί με μια φίλη του την Ευελπίδων μέσα σε ένα Mini Cooper. Γύρω στις 5.30 το απόγευμα ο νεαρός τραγουδιστής πέρασε με κόκκινο. Για κακή του τύχη όμως λίγο πιο κάτω υπήρχε ένα μπλόκο της Τροχαίας, που αμέσως τον σταμάτησε. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον Κώστα «γιατί, κύριε Μαρτάκη, περάσατε με κόκκινο;», εκείνος απάντησε «επειδή βιαζόμουν να πάω σε ένα γύρισμα». Αυτό όμως φαίνεται πως δεν αποτέλεσε καλή δικαιολογία για τους άντρες της Τροχαίας, που έκαναν ό,τι θα έκαναν σε οποιονδήποτε:

Η... σούμα της παράβασης; Κλήση 700 ευρώ για το κόκκινο, αλλά και 350 ευρώ για το ότι δεν φορούσε ζώνη, σύνολο 1.050 ευρώ. Η ατυχία του Μαρτάκη όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς του αφαίρεσαν το δίπλωμα για δύο μήνες, ενώ του πήραν για είκοσι μέρες τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, καθώς ο νέος ΚΟΚ για την παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη είναι πλέον πιο αυστηρός. Οσο για το point system; Αν ήταν βαθμολογία για το κομμάτι του, θα έσπαγε ρεκόρ, αφού μάζεψε 14 πόντους, στο... ποινικό μητρώο του ως οδηγού.

Kalomoira Kalomira Eurovision - Καλομοίρα«Και η Καλομοίρα όμως αυτές τις μέρες δεν είναι και στα... καλύτερά της. Η νεαρή τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό μετακόμισε από την Πεύκη, όπου διέμενε, στη Γλυφάδα. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς μυστηριωδώς εξαφανίστηκε ο πρώτος της χρυσός δίσκος, αλλά και κάποιες τσάντες με προσωπικά της αντικείμενα! Μόλις αντιλήφθηκε το Καλομοιράκι τι είχε συμβεί, σοκαρίστηκε. Αφού όμως ξεπέρασε το αρχικό σοκ, το πήρε απόφαση και ανέλαβε δράση. Πρώτο της μέλημα ήταν να ζητήσει από την εταιρεία της να της φτιάξουν έναν άλλον, καθώς ο συγκεκριμένος είχε μεγάλη συναισθηματική αξία για την ίδια.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange