Μαρτίου 26, 2008

Η Γωγώ Μαστροκώστα αρραβωνιάζεται

Ίσως να είναι το πιο hot ζευγάρι της showbiz, αν και κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση του. Όλοι όμως γνωρίζουν ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, που μάλιστα οδεύει σε αρραβώνα.

Και μην ακούτε αυτά που λέγονται τελευταία ότι χώρισαν. Μια κρίση πέρασε απλώς η σχέση τους, που κράτησε μόνο δέκα μέρες. Τόσο άντεξαν ο ένας μακριά από τον άλλο.

Η Γωγώ Μαστροκώστα λοιπόν μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Κώστα Σόμμερ έχει βάλει πλώρη γι' αλλού. Και μάλιστα προς ποδόσφαιρο μεριά. Ποιος είναι ο τυχερός που θα χαίρεται τα κάλη της; Εδώ και αρκετούς μήνες η showbiz συζητάει για το φλογερό ειδύλλιο της Γωγώς Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα. Οι ίδιοι τηρούν σιγή ιχθύος, αλλά οι κοινές τους έξοδοι και τα γεμάτα τρυφερότητα βλέμματά τους δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Η εκρηκτική show woman ήθελε έναν άντρα δυνατό, αλλά ταυτόχρονα τρυφερό στο πλευρό της και φαίνεται ότι στο πρόσωπο του δημοφιλή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ βρήκε όλα όσα ζητούσε.

Το ίδιο όμως κι εκείνος, που, όπως λένε άτομα που τον γνωρίζουν, με το που γνώρισε τη Γωγώ ένιωσε ότι αυτή η γυναίκα είναι κάτι πολύ συγκλονιστικό γι αυτόν. Την πολιόρκησε με πολύ ωραίο τρόπο καθώς είναι γνωστό ότι στα πόδια της Γωγώς πέφτουν πολλοί άντρες, αλλά εκείνη δεν αποφασίζει εύκολα να δώσει την καρδιά της και κατάφερε να την κερδίσει. Όλοι έχουν να το λένε για το πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι και εδώ και καιρό ψιθυριζόταν ότι ο ωραίος του ποδοσφαίρου θα έκανε την πρόταση στην εκρηκτική Γωγώ να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κι ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά μια είδηση ήρθε να ταράξει τους καλλιτεχνικο-αθλητικούς κύκλους. Ο Τραϊανός και η Γωγώ χώρισαν.

Το νέο διαδόθηκε γρήγορα πριν από μερικές μέρες, αλλά αυτοί που γνώριζαν καλύτερα το ζευγάρι επέμεναν ότι η αγάπη τους ήταν τόσο δυνατή, που ο χωρισμός τους δεν θα κρατούσε πολύ. Και είχαν δίκιο. Μόνο δέκα μέρες άντεξαν μακριά ο ένας από τον άλλο. Η επανασύνδεσή τους έγινε αθόρυβα, αλλά «επισημοποιήθηκε» με ένα ρομαντικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, όπου όσοι τους είδαν έλεγαν ότι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Το ζευγάρι έκανε ρομαντικές βόλτες στην παραλία και όλα έδειχναν ότι ο έρωτάς τους είχε αναζωπυρωθεί.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τραϊανός και η Γωγώ είναι τόσο ερωτευμένοι, που είναι θέμα χρόνου να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με έναν αρραβώνα.

Γωγώ, τι πας να κάνεις, θυσιάζουν γυναίκες σαν και σένα την ελευθερία τους για αρραβώνες και γάμους;

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange