Μαρτίου 13, 2008

Ο Τσίπρας θα εμφανιστεί σε σίριαλ

Ο Τσίπρας Tsipras θα εμφανιστεί στα "Της Αριστεράς και της προόδου" είναι ο τίτλος του επεισοδίου της σειράς "Υπέροχα Πλάσματα" που αναμένεται σε δύο εβδομάδες και στο οποίο θα συμμετάσχει, όπως όλα δείχνουν, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, παίζοντας απλώς... τον εαυτό του. Μια τέτοια κίνηση είναι πραγματικά πρωτοποριακή για αρχηγό κόμματος, είναι όμως άγνωστο αν θα λειτουργήσει θετικά ή αρνητικά για τον μέσο Έλληνα.

Τι λέει το σενάριο για την εμφάνιση Τσίπρα στη σειρά; Ο Μπίλι (Γιώργος Πυρπασόπουλος) ζητά δουλειά σε αθηναϊκή εφημερίδα και πρώτη του αποστολή είναι να καταφέρει να πάρει συνέντευξη από τον πρόεδρο του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα. Από την έκβαση της αποστολής αυτής, θα κριθεί εάν ο πρωταγωνιστής θα προσληφθεί στην εφημερίδα. Στο ίδιο επεισόδιο, η Ελλη (Φαίδρα Δούκα) και το Μητσάκι (Μυρτώ Αλικάκη) ανταλλάσσουν τις απόψεις τους περί Αριστεράς.

Αν και η σειρά γνώρισε επιτυχία κατά τη φετεινή τηλεοπτική σεζόν, οι πληροφορίες την θέλουν να ολοκληρώνεται και να μην συνεχίζει και του χρόνου, παρά τη θέληση των υπευθύνων προγράμματος του Alpha. Η σεναριογράφος της σειράς Μυρτώ Κοντοβά έχει αποφασίσει να παραδώσει το 26ο και τελευταίο επεισόδιο μέσα στην τρέχουσα σεζόν, προκειμένου να καταπιαστεί με μια νέα σειρά, η οποία θα έχει ως πρωταγωνίστρια μια γυναίκα.

Την ίδια ώρα, ο 33χρονος πρόεδρος του ΣΥΝ, ο οποίος όχι μόνον είναι ο νεότερος πρόεδρος πολιτικού κόμματος, αλλά βλέπει τα ποσοστά των γκάλοπ να αυξάνονται μέρα με τη μέρα, συνεχίζει την προσέγγιση προς τη νεολαία. Στα πλαίσια αυτής της προσέγγισης εντάσσεται και η επικείμενη εμφάνισή του Αλέξη Τσίπρα στην εν λόγω επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά. Η απόφαση του όμως αυτή είναι υψηλού ρίσκου καθώς δεν συμβάλει στην πραγματική επίλυση των προβλημάτων, αλλά ενισχύει μόνο το lifestyle προφίλ του.

Δείτε το περίφημο βίντεο του 1991 όταν ο 16χρονος Τσίπρας διεκδικούσε το δικαίωμα των μαθητών στην... κοπάνα.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange