Μαρτίου 12, 2008

Ο Λαζόπουλος και το "Αλ Τσαντίρι" συνεχίζουν του χρόνου

Τι θα γίνει με τον Λαζόπουλο και το Μην ακούτε τις φήμες που θέλουν τον Λαζόπουλο, έναν από τους 16 πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν, να μας αποχαιρετά μετά τον Απρίλιο, πριν ακόμη κλείσει η τηλεοπτική χρονιά. Το σκεφτόταν, αλλά άλλαξε γνώμη και τώρα πια θέλει να συνεχίσει και του χρόνου, κάπως διαφορετικά και μακριά από πλατό. Τα σχέδιά του είναι πολλά και σας τα αποκαλύπτουμε όλα:

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε λαχταρίσει ακούγοντάς τον να λέει πως θέλει να τα εγκαταλείψει όλα. Λοιπόν, αυτό δεν πρόκειται συμβεί τουλάχιστον φέτος, όπως όλοι γνωρίζουμε από τις αναφορές του στην εκπομπή, αφού θα κάνει το χατίρι στο φίλο του και ιδιοκτήτη του Alpha κ. Κοντομηνά να συνεχίσει κανονικά και του χρόνου (2008-2009) την τεράστια επιτυχία του.

Επίσης, η εκπομπή δεν θα βγαίνει πλέον στον αέρα από τα στούντιο του καναλιού, αλλά κατά πάσα πιθανότητα από κεντρικό θέατρο της Αθήνας, ώστε να χωράει περισσότερο κόσμο και να μη μένουν άτομα παραπονεμένα Κι αυτό γιατί, δυστυχώς, σήμερα κάποιοι φτάνουν μέχρι το στούντιο, αλλά κάποιες φορές μένουν απέξω, αφού δεν χωράνε. Το τρίτο και σημαντικότερο στοιχείο για τα σχέδια του Λάκη είναι η δομή της εκπομπής.

Μπορεί το πείραμα της εκπομπής «Μπουάτ αλ Γκάιντα» που έκανε να μη βρήκε την αναμενόμενη ανταπόκριση του κοινού, ωστόσο το μουσικό κομμάτι που ενσωμάτωσε στο «Αλ τσαντίρι» ανέβασε κι άλλο την επιτυχία του. Έτσι, από την ερχόμενη σεζόν σε κάθε εκπομπή θα υπάρχει καλεσμένος-έκπληξη (και όχι όποτε τύχει), προκειμένου να ανεβάζει το κέφι τόσο του Λάκη όσο και των θεατών στο θέατρο, αλλά και των τηλεθεατών, που παρακολουθούν την εκπομπή σε ζωντανή μετάδοση!

Θα κάνει φυσικά και σάτιρα, και μάλιστα αμιγώς θεατρική. Ο Λάκης ανανεώνεται και συνεχίζει ακάθεκτος!

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange