Μαΐου 18, 2008

Erotica 2008: Porno stars, μαστίγια και πολύ μπανιστήρι

erotica 2008 stipteaseΓια πολλούς ήταν το γεγονός του προηγούμενου Σαββατοκύριακου. Μιλάμε για την έκθεση Erotica 2008 που έγινε στο εκθεσιακό κέντρο Ε.Κ.Ε.Π.

Πορνοστάρ που λικνίζονταν πρόστυχα πάνω σε τζιπ, οφθαλμολάγνοι θεατές όλων των ηλικιών, γυμνές αμαρτίες και σεξουαλικά βοηθήματα για όλα τα γούστα ήταν τα ηδονικά συστατικά του Erotica 2008.

Συμβουλές σεξουαλικής απελευθέρωσης ή φτηνό κακέκτυπο στριπτιτζάδικου; Οι περιγραφές, οι φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν θα σας... διαφωτίσουν:

Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά. Και όπως έγραψε η Espresso, αντί για χώρο γουστόζικων προτάσεων που θα γαργαλίσουν τη σεξουαλική φαντασίωση, μεταβλήθηκε σε φτηνό καμπαρέ μπανιστηριού. Και μάλιστα μόνο με δεκαπέντε ευρώ.

Στιγμιότυπα που ξεχώρισαν

erotica 2008 sexy modelΑντρική υστερία με υπερβολική έκκριση τεστοστερόνης επικράτησε γύρω από το θηριώδες τζιπ την ώρα του γυμνού χορού που πρόσφεραν τζάμπα αλλοδαπές, κυρίως ανατολικής προέλευσης. Οι handycam άνοιξαν και εκατοντάδες χέρια πάτησαν το rec παίρνοντας εργασία για το σπίτι. Εννοείται οτι οι πορνο σταρ δεν άφησαν τίποτα στην φαντασία των θεατών.

Εντύπωση έκανε μια πανοπλία του σεξ αλλά και μια κακόγουστη και καθόλου αναπαυτική δερμάτινη πολυθρόνα, τρυπημένη στο κέντρο από προεξέχοντα πλαστικό φαλλό.

Κάποιοι δεν δίστασαν να ακουμπήσουν γυναικεία σάρκα που υπήρξε υπερεκτεθειμένη: στις γωνίες με πορνοστάρ που χόρευαν, σε σιδερένιες κολόνες την ώρα ενός στριπ σόου ή όπου αλλού τους καθόταν...

Το θέμα καλύφθηκε από πολλά blogs, ενώ την έκθεση επισκέφτηκαν και δημοσιογράφοι, όπως ο Δήμος Βερύκιος. Όλοι με το πρόσχημα της "ενημέρωσης για θέματα σεξ". Με το πρόσχημα δηλαδή που κι εμείς γράφουμε αυτό το ποστ και που κι εσείς μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο:



Πολύ ενημερωτική για το σεξ αυτή η Erotica, δεν συμφωνείτε; Χμμ... Πάντως, ο αυνανισμός προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη. Άσχετο; Δεν απαντά... Άρα σχετικό!

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange