Μαρτίου 06, 2008

Σε ποιες περιοχές κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ

Σε ποιες περιοχές κόβει το ρεύμα η ΔΕΗΗ Ελλάδα διατρέχει μεγάλο κίνδυνο black out, καθώς πολλές διακοπές ρεύματος γίνονται σε όλη τη χώρα λόγω της απεργίας των εργαζόμενων της ΔΕΗ για το ασφαλιστικό. Μεγάλη ανησυχία έχουν οι πολίτες καθώς δεν είναι γνωστό σε ποιες περιοχές θα κοπεί το ρεύμα.

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε οτι αναρτά πίνακες με τις προγραμματισμένες εκ περιτροπής διακοπές ρεύματος, οι οποίοι θα ανανεώνονται συνεχώς και θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της εδώ: http://www.dei.gr.

Εκκλήσεις της ΔΕΗ

Η ΔΕΗ απευθύνει έκκληση προς όλους τους πελάτες της να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό την χρήση ηλεκτρικών συσκευών, μηχανημάτων κλπ όλες τις ώρες του 24ώρου και κυρίως κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από 10:00 έως 14:ΟΟ και από 18:30 έως 21:30. Ιδιαίτερα εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές να αποφεύγουν την χρήση ανελκυστήρων προκειμένου να αποφευχθούν εγκλωβισμοί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο νομό Αττικής δέχθηκε 295 κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ασανσέρ, στο νομό Αχαΐας 55 κλήσεις και 110 κλήσεις στο νομό Θεσσαλονίκης.

Έμφραγμα στην χώρα

Κυκλοφοριακά προβλήματα δημιουργήθηκαν σε πολλούς κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου, καθώς πολλοί φωτεινοί σηματοδότες είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας, ενώ δύο συρμοί του τραμ συγκρούστηκαν στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες δε λειτούργησε η αλλαγή γραμμής. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις επιβάτες.

Τουλάχιστον έως το απόγευμα θα παραμείνουν χωρίς ρεύμα περιοχές σε: Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Πικέρμι, Παλλήνη, Γέρακα, Πεντέλη, Βριλήσσια, Γλυκά νερά, Παιανία, Σπάτα, Λούτσα, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Καλύβια, Λαύριο, Σούνιο, Ανάβυσσο και Λαγονήσι.

Εκτεταμένες διακοπές σημειώνονται σε Μακεδονία, Θράκη, Νότια Πελοπόννησο, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Κρήτη και τουλάχιστον σε 30 πόλεις της κεντρικής Ελλάδας.

Υπό κατάληψη τελεί το υδροηλεκτρικό φράγμα του Ταυρωπού, στη Θεσσαλία, από αγρότες που ζητούν να μην εξαντλούνται λόγω της απεργίας τα υδατικά αποθέματα που προορίζονται για το καλοκαίρι.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange