Μαρτίου 29, 2008

Βίντεο-σκάνδαλο με βουλευτή της ΝΔ στα στήθη χορεύτριας

Φωτογραφία από το βίντεο-σκάνδαλο όπου ο Αλέξαντρος Παρίσης χώνεται στα στήθη χορεύτριαςΝέο ροζ σκάνδαλο ξεσπά στην πολιτική ζωή της χώρας με την ανάρτηση βίντεο στο YouTube που δείχνει τον βουλευτή Κεφαλληνίας της ΝΔ, Αλέξανδρο Παρίση, να έχει το πρόσωπο του στα στήθη χορεύτριας. Το βίντεο έκανε το γύρο της ελληνικής blogόσφαιρας προκαλώντας αίσθηση, αλλά και πανικό στον βουλευτή και στην κυβέρνηση που ταλανίζεται από ροζ σκάνδαλα (δες εδώ κι εδώ).

Αργά το βράδυ της Παρασκευής το βίντεο αποσύρθηκε από το YouTube χωρίς καμιά εξήγηση. Το NakedNews-GR σας παρουσιάζει μια φωτογραφία από το επίμαχο βίντεο όπου φαίνεται ο κ. Αλέξανδρος Παρίσης σε... απόσταση αναπνοής από το στήθος της χορεύτριας.

Τι έδειχνε αναλυτικά το βίντεο;

Ο Παρίσης παραβρέθηκε στον χορό των αστυνομικών όπου ήταν προσκεκλημένη μια χορεύτρια oriental. Σε κάποια στιγμή η χορεύτρια πλησίασε τον βουλευτή, τύλιξε το σάλι της γύρω από το λαιμό του και άρχισε να χορεύει προκλητικά μπροστά του. Αυτός δεν αντέδρασε και έτσι η χορεύτρια πήρε θάρρος και με μια αποφασιστική κίνηση έσπρωξε τα στήθη της στο πρόσωπο του βουλευτή.

Παραθέτουμε τα λόγια του βουλευτή Αλέξανδρου Παρίση λίγο μετά την εκλογή του, όπως δημοσιεύονται στο troktiko:

"Η δουλειά αρχίζει! Δεν θα σκεφτώ χρόνο, κόπο και θυσίες για το καλό των νησιών μας. Θα σταθώ δίπλα σας και θέλω να σταθείτε και εσείς στο πλευρό μου, να μου δίνετε δύναμη με την αγάπη σας, την κριτική και τις υποδείξεις σας. Μαζί θα ανοίξουμε νέους δρόμους προόδου και ανάπτυξης για τα νησιά μας!"

Αυτή είναι η ανάπτυξη που φέρατε στο νησί σας, κ. Παρίση;

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange