Μαρτίου 05, 2008

Ποιοι "τσέπωσαν" τα εκατομμύρια του Ζαχόπουλου αποκάλυψε ο Χαρδαβέλλας

Ζαχόπουλος video βίντεο ΚαραμανλήςΤο σκάνδαλο Ζαχόπουλου φαίνεται οτι δεν έχει μόνο ροζ χροιά. Ο Χαρδαβέλλας αποκάλυψε από την εκπομπή του οτι ο Ζαχόπουλος έδωσε εκατομμύρια ευρώ σε συλλόγους υπαλλήλων του Υπ. Πολιτισμού. Ειδικότερα, έδωσε 15 εκατομμύρια ευρώ για το Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, ενώ ένα σκασμό λεφτά έδωσε επίσης και στα ιδρύματα Καραμανλή, Μητσοτάκη και Παπανδρέου.

Ποιοι "γαλάζιοι" καλλιτέχνες πήραν όμως εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ με αποκλειστική αρμοδιότητα του Ζαχόπουλου; Όπως αποκάλυψε ο Χαρδαβέλλας, οι καλλιτέχνες αυτοί περιλαμβάνουν τον Ρόμπερτ Ουίλλιαμς, τον Κώστας Τουρνά, τον Βασίλης Παϊτέρη κι άλλα "μπουμπούκια" της ελληνικής μουσικής.

Ο Χαρδαβέλλας αποκάλυψε επίσης οτι πιθανότατα η βιντεοσκόπηση του περίφημου video-Ζαχόπουλου της συνεύρεσης του με την Τσέκου έγινε από τρίτο άτομο. Η αποκάλυψη αυτή καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της 35αχρονης στον ανακριτή και υποννοεί καθαρό εκβιασμό.

Όπως διαβάζουμε και στο κουρδιστό πορτοκάλι, αν ο Ζαχόπουλος είδε την εκπομπή του Χαρδαβέλλα, μπορεί και να ξαναφουντάρει - προσέξτε τον...

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange