Φεβρουαρίου 20, 2008

Ο ΑΝΤ1 κόβει 12 εκπομπές λόγω πτώχευσης

Ψαλίδι μπήκε οχι σε μία, όχι σε δύο, αλλά σε 12 εκπομπές του ΑΝΤ1 καθώς τα νούμετα της AGB είναι άκρως ανησυχητικά. Πολλά ακούμε και γράφονται. Αλλά ποιες εκπομπές κόβονται τελικα;

Στο μέσο της σεζόν λοιπόν ο ΑΝΤ1 κόβει: το πανάκριβο «Γιούγκερμαν», τις «Αντιπαραθέσεις» του Ν. Ευαγγελάτου, το «Πολιτικό βαρόμετρο» του Γ. Παπαδόπουλου, το καθημερινό «Deal» του Χ. Φερεντίνου, το «Καλημέρα με τον ΑΝΤ1» με τη Μάγδα Παπαγιάννη, το αδοκίμαστο ακόμη «Clever», το «Τζίτζικας και Μερμηγκας» και το «ANT1 weekend» της Α. Καπελεντζή. Σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε και τα παρακάτω: «Super Deal», «Γητευτής», «Super μπαμπάς» και την «Τελεία και Πάυλα» της Ντέσης Κουβελογιάννη, που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους πρόωρα πριν μερικές βδομάδες. Δώδεκα στο σύνολο!

Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στον ΑΝΤ1 που θα κορυφωθούν το προσεχές διάστημα. Ωστόσο, ριζικές αλλαγές θα δρομολογηθούν στο τέλος της σεζόν, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν ακόμη και για απομάκρυνση του Νίκου Ευαγγελάτου. Χαρακτηριστικό είναι πως πλέον ο ΑΝΤ1 ενδιαφέρεται θερμά για τις ηλικίες 15-44 ενώ μαθαίνουμε πως «ο ΑΝΤ1 μέχρι το καλοκαίρι θέλει να έχει μετατραπεί σε Star»!

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange