Μαρτίου 19, 2008

Ο Ερρίκος Πετιλόν πιάστηκε με κοκαΐνη

Ο Ερρίκος Πετιλόν πιάστηκε με κοκαίνηΜετά τη σύλληψη του Νίκου Σεργιανόπουλου, άλλος ένας άνθρωπος της τηλεόρασης συλαμβάνεται για χρήση ναρκωτικών. «Είμαι άρρωστος, ρε παιδιά, είμαι χρήστης» ήταν οι πρώτες κουβέντες του πρώην μοντέλου και παρουσιαστή Ερρίκου Πετιλόν που συνελήφθη στην περιοχή της Ομόνοιας, λίγο μετά την αγορά μικροποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την Espresso, η σύλληψή του δείχνει να έγινε τυχαία, ωστόσο η χρονική σύμπτωση με τις φήμες που κυκλοφορούσαν την τελευταία εβδομάδα ότι πιάστηκε και πάλι δημιουργούν «ερωτηματικά» για το κατά πόσον ο παρουσιαστής έχει τεθεί στο «στόχαστρο» των αρχών. Πώς έγινε η σύλληψη;

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σύλληψη του Ερρίκου Πετιλόν -συνελήφθη για πρώτη φορά από αστυνομικούς του τμήματος Γλυφάδας, το 1998, για ένα γραμμάριο ηρωίνης- ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί της ομάδας του τμήματος Αμεσης Επέμβασης της Δίωξης Ναρκωτικών τον εντόπισαν στις 6.15 το απόγευμα της Δευτέρας να κινείται σε περιοχή κοντά στην πλατεία Ομονοίας όπου είναι γνωστό ότι γίνεται διακίνηση ουσιών.

Οι άνδρες της ομάδας βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Γερανίου, μόλις είδαν τον γνωστό παρουσιαστή να μπαίνει με τη μοτοσικλέτα του και να σταθμεύει στη Γερανίου. O Πετιλόν βγήκε λίγο αργότερα από τη στοά και επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του. Στη συμβολή των δύο δρόμων όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς. Εκείνοι δήλωσαν την ιδιότητά τους και ο παρουσιαστής κατέρρευσε. Με όψη εξαιρετικά ταλαιπωρημένου ανθρώπου έδειξε στους αστυνομικούς το ένα γραμμάριο ηρωίνη και το ένα γραμμάριο κοκαΐνη που είχε εξασφαλίσει νωρίτερα, ενώ σχεδόν απολογηητικά δήλωσε πως είναι χρήστης και άρρωστος.

«Τα είχα κόψει επτά με οκτώ χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό τα ξανάρχισα» πρόσθεσε και χωρίς να αντισταθεί ακολούθησε τους αστυνομικούς ώς τα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών στην Ασφάλεια και κλείστηκε στα κρατητήρια του 11ου ορόφου. Εκεί πέρασε ήσυχα τη νύχτα του και το μεσημέρι οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, απ’ όπου αφού ορίστηκε να δικαστεί για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών για ιδίαν χρήση στις 4 Ιουλίου από το Αυτόφωρο Μονομελές αφέθηκε ελεύθερος.

«Άτυχη στιγμή»
Τα κινητά κουδούνιζαν επίμονα και εκείνος προσπαθούσε να καθησυχάσει τα αγαπημένα του πρόσωπα, που είχαν θορυβηθεί από την περιπέτειά του. «Οπως βλέπετε, είμαι καλά», ήταν τα πρώτα λόγια στους δημοσιογράφους, ενώ ένας αστυνομικός τού επέστρεφε το φάκελο με τα προσωπικά του αντικείμενα. Χαμογελαστός και ευδιάθετος, αν και με εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας στο πρόσωπό του, ο Ερρίκος Πετιλόν χαρακτήρισε τη σύλληψή του «άτυχη στιγμή».

Η επιστροφή στο Super Star της Χριστίνας Λαμπίρη
«Πρόκειται για ιστορία που έχει τελειώσει για μένα. Εχω ξεμπλέξει και δεν θέλω να θυμάμαι», λέει και προσθέτει ότι είναι θέμα ημερών η επιστροφή του στα τηλεοπτικά δρώμενα στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη. «Είχα πάρει μερικές ημέρες άδεια, για να τακτοποιήσω κάποιες εκκρεμότητες που είχα με το μαγαζί μου», ανέφερε.

Εγώ εύχομαι να έχει πράγματι ξεμπλέξει και να μην κάνει πια χρήση. Σίγουρα πάντως δεν είναι ο μόνος άνθρωπος της ελληνικής showbiz που είναι μπλεγμένος στα ναρκωτικά...

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange