Μαρτίου 13, 2008

Η μάχη στα πρωινάδικα: Μενεγάκη, Αρναούτογλου, Μελέτη

Η μάχη των Μενεγάκη - Αρναούτογλου - ΜελέτηΜε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η μάχη στα προγράμματα από τις 10:00 εώς τις 13:00, τα λεγόμενα "πρωινάδικα". Την Τετάρτη (12/03) η εκπομπή "Καφές με την Ελένη" βρέθηκε για μια ακόμη φορά στην πρώτη θέση των συγκεκριμένων προγραμμάτων, φθάνοντας μέχρι και το 24.6%.

Πώς πάνε όμως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τα τηλέφωνα του, αλλά και η ταλαίπωρη Ελεονώρα Μελέτη; Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Γρηγόρης που κατέγραψε εώς και 22.1%, ενώ αισθητά καλύτερα - αν και στην τρίτη θέση - ήταν τα ποσοστά για την Ελεονώρα και τον Πρωινό Καφέ, το ανώτατο ποσοστό του οποίου ήταν 20.6%.

Σε ό,τι αφορά την Ελένη Μενεγάκη, φαίνεται ότι εξακολουθεί να διατηρεί την πρωτιά, ακόμη και μετά την επιστροφή από την εγκυμοσύνη της (δες εδώ σχετικά), δίνοντας έτσι τη δική της απάντηση σε εκείνους που την ήθελαν να έρχεται πρώτη σε τηλεθέαση μόνο και μόνο επειδή ήταν έγκυος.

Το κοινό όμως φαίνεται ότι αποδέχεται όλο και περισσότερο και το παιχνίδι με τα τηλέφωνα του "Ομορφου Κόσμου", κατά τη διάρκεια του οποίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το Νίκο Μουτσινά τηλεφωνούν τυχαία σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και του εξωτερικού), προσφέροντας πλούσια δώρα σε όποιον τηλεθεατή ή τηλεθεάτρια καταφέρει να τους αναγνωρίσει.

Την ίδια στιγμή, τα σενάρια των μεταγραφών συνεχίζονται, και ο χορός των εκατομμυρίων συνεχίζεται, όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο ποστ.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange