Μαρτίου 11, 2008

Show... Sexy με Σόμμερ, Ψινάκη, Κάρτσωνα και 25,8%

To Show... Sexy με Σόμμερ, Ψινάκη, Κάρτσωνα έκανε 25,8% στην πρεμιέραTo Show... Sexy με Σόμμερ, Ψινάκη, Κάρτσωνα έκανε 25,8% στην πρεμιέραΤο αμφιλεγόμενο τηλεοπτικό show που παρουσιάζει ο Κώστας Σόμμερ έκανε στην πρεμιέρα του μέχρι 25,8% χωρίς να έχει συναγωνισμό. Ο Ηλίας Ψινάκης, η Νίκη Κάρτσωνα και ο Ηλίας Πανταζόπουλος έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ανεβάσουν τα νούμερα της τηλεθέασης ψηλά και να κατεβάσουν το επίπεδο πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά... Και φαίνεται οτι τα κατάφεραν.

Τι είδαμε λοιπόν στην πρεμιέρα του Show... sexy; Η πρεμιέρα του τάλεντ σόου είχε πολύ στριπτίζ, ημίγυμνους άντρες, κοντές φούστες, καυτά σορτσάκια και κυρίως πολλαααά ψώνια! Οι γνωστές ατάκες του Ψινάκη έδιναν και έπαιρναν, ο Σόμμερ πούλησε τον εαυτό του καλά, ενώ η Κάρτσωνα προσπάθησε να το παίξει σέξι, αν και ήταν αρκετά "στημένη". Ο άγνωστος Πανταζόπουλος βγήκε με μεγάλο τουπέ, χωρίς να καταλάβουμε καν το γιατί. Γενικά το πρόγραμμα έβγαζε μια άισθηση "φτήνιας", αλλά η τηλεθέαση δείχνει οτι το "φτηνό" πουλάει.

Το νέο τάλεντ σόου του Alpha έχει σκοπό να αναδείξει τον πιο σέξι Ελληνα και την πιο σέξι Ελληνίδα και παρουσιάζεται από τον Κώστα Σόμμερ. Ο ηθοποιός φλερτάρει εδώ και μερικά χρόνια με την ιδέα να περάσει στην παρουσίαση ριάλιτι, μέχρι τώρα με έμφαση στο στοιχείο της περιπέτειας - στο Mega τον προόριζαν για το «Survivor» -, ενώ έχει βρεθεί και ως κριτής στα καλλιστεία του ΑΝΤ1.

Οσο για την κριτική επιτροπή του «Show sexy», επειδή τάλεντ σόου χωρίς Ηλία Ψινάκη δεν γίνεται, κεντρική θέση κατέχει ο γνωστός μάνατζερ, που συμφώνησε να παραμείνει στο κανάλι της Κάντζας για τις ανάγκες της καινούργιας αυτής τηλεοπτικής παραγωγής. Στις διπλανές του θέσεις θα βρεθούν η παρουσιάστρια-μοντέλο Νίκη Κάρτσωνα αλλά και ο μουσικός παραγωγός Ηλίας Πανταζόπουλος.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange