Μαρτίου 02, 2008

Παντρεύεται για 4η φορά η Έλλη Στάη

Νύφη θα ντυθεί για τέταρτη φορά η Έλλη Στάη, που την επόμενη εβδομάδα παντρεύεται τον Μιχάλη Γουλανδρή στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο εφοπλιστής και η «σιδηρά κυρία» της δημοσιογραφίας θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους σε μία εβδομάδα από σήμερα, μέσα στο τριήμερο 6-7-8 Μαρτίου, στο Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο.

Γιατί τότε και τι σχέση έχει ο γάμος τους με το επικείμενο παιχνίδι Ολυμπιακού - Τσέλσι στο Λονδίνο;

Προφανώς ήθελαν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή στις δημοσιογραφικές προβλέψεις, που έλεγαν ότι ο γάμος θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Αλλά και επειδή το ζευγάρι θα βρίσκεται ούτως ή άλλως στο Λονδίνο από τις 5 Μαρτίου και ίσως λίγο νωρίτερα, λόγω του προγραμματισμένου ποδοσφαιρικού αγώνα της Τσέλσι και του «δικού» μας Ολυμπιακού, ομάδα στην οποία έχει δείξει τη φανατική προτίμησή του το ζευγάρι. Πολλοί, άλλωστε, θυμούνται την έξοδο της Έλλης από τα prive θεωρεία στο Καραϊσκάκη φορώντας κατακόκκινο μπουφάν δίπλα στον Μιχάλη Γουλανδρή πριν από δύο μήνες.

Κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι σίγουρα η «κολλητή» της Έλλης Ελένη Κόκκαλη, η οποία τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στο εξωτικό Περού και σήμερα ή αύριο επιστρέφει για λίγο στην Αθήνα, προκειμένου να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να πετάξει σφαίρα με προορισμό τη βρετανική πρωτεύουσα, όπου και θα πραγματοποιηθεί η γαμήλια τελετή.

Παρόντες, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα είναι λίγοι και εκλεκτοί φίλοι και συγγενείς αλλά και μερικοί υψηλοί καλεσμένοι! Οι τυχεροί που θα λάβουν το πλέον περιζήτητο στους χώρους της υψηλής κοινωνίας προσκλητήριο γάμου είναι, μεταξύ άλλων, ο επιχειρηματίας κ. Κορασίδης, η Σοφία Κούστα και ο κ. Κοντομηνάς. Θα είναι και ο Λάκης Λαζόπουλος; Ή μήπως η παρουσία του Στέλιου Παναγόπουλου στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» σήμαινε κάτι; Από τους υψηλούς καλεσμένους, όπως μαθαίνουμε, δεν θα λείψει ούτε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι και δισεκατομμυριούχος, που είχε οργώσει το Αιγαίο πέρυσι το καλοκαίρι με τη «χρυσή» θαλαμηγό του!

Την τελετή θα ακολουθήσει prive δεξίωση σε ξενοδοχείο της βρετανικής πρωτεύουσας, όπου η νύφη θα κάνει δεύτερη εμφάνιση και θα αλλάξει το νυφικό φόρεμα, που δεν θα είναι εκκεντρικό, αλλά λιτό και στις «καθαρές» στυλιστικές γραμμές που μας έχει συνηθίσει. Κύκλοι του ζευγαριού, πάντως, δεν διαψεύδουν τις φήμες ότι θα ακολουθήσει μια λαμπρή δεξίωση και στην Άνδρο, το καλοκαίρι, καθώς το κοντινό νησί των Κυκλάδων είναι το ησυχαστήριο του Μιχάλη Γουλανδρή. Εκεί διαθέτει, εξάλλου, και ένα υπέροχο αρχοντικό, στο οποίο το περασμένο καλοκαίρι το ζευγάρι είχε περάσει μερικές ξένοιαστες μέρες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Προφανώς με αυτή την κίνηση ρουά - ματ στόχευαν να μη διαρρεύσει η είδηση στα media.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange