Μαρτίου 14, 2008

Ο Γρηγόρης παραμένει στο MEGA

Τέλος στις φήμες για αποχώρηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου βάζει και επίσημα το MEGA. Το κανάλι διαψεύδει τα όσα λέγονται για επαγγελματικό «φλερτ» με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για συζητήσεις με τη Βίκυ Καγιά.

Θα συνεχίσει όμως ο Γρηγόρης να παρουσιάζει το πρωινό; O δημοφιλής παρουσιαστής θα συνεχίσει να καλημερίζει και την επόμενη τηλεοπτική περίοδο τους τηλεθεατές του καναλιού της Μεσογείων. Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο στελέχη του MEGA διαψεύδουν την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες και ήθελε τον Γρηγόρη, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με το κανάλι λήγει το καλοκαίρι του 2009, να εγκαταλείπει τα πλατό του «Όμορφου κόσμου» και να κάνει βραδινό σόου. Αβάσιμες, λοιπόν, οι φήμες που ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να διαπραγματεύεται με το μεγάλο κανάλι τη μετεγγραφή της.

Είναι γεγονός ότι στην αρχή της τηλεοπτικής περιόδου υπήρξαν κάποια σκαμπανεβάσματα, όσον αφορά τις τηλεθεάσεις του «Όμορφου κόσμου», συνέπεια της νέας ομάδας του, που χρειαζόταν το χρόνο της για να «δέσει». Τελικά, η φετινή ομάδα όχι μόνο «έδεσε», αλλά η εκπομπή πλέον είναι πάλι πρώτη ή δεύτερη σε τηλεθέαση, με τον Γρηγόρη να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια. Ενδεικτικά είναι τα νούμερα της Παρασκευής 7 Μαρτίου: Ο «Όμορφος κόσμος» κατέλαβε την πρώτη θέση με 17,6%, αφήνοντας πίσω τόσο τον «Καφέ με την Ελένη» (16,8%) όσο και τον «Πρωινό καφέ» (14,6%). Τις τελευταίες εβδομάδες ιδιαίτερα δημοφιλής ενότητα της εκπομπής είναι αυτή με τα τηλεφωνήματα, όπου τηλεθεατές απ όλη την Ελλάδα καλούνται μέσα σε 45 δευτερόλεπτα να αναγνωρίσουν τη φωνή του παρουσιαστή.

Περισσότερα για τον ανταγωνισμό των "πρωινάδικων" και την δυναμική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη μετά την εγκυμοσύνη της εδώ.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange