Μαρτίου 07, 2008

Ο γκουρού-μαϊμού της Paris Hilton!

Η Παρις Χίλτον για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τα σκάνδαλα τραβά. Αυτή τη φορά, το party animal του Χόλιγουντ προκαλεί με τις "πνευματικές" και "θρησκευτικές" της ανησυχίες.

Η Πάρις λοιπόν τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί παντού και πάντα με έναν... γκουρού. Τι δουλειά έχει το σέξι party animal του Χόλιγουντ με έναν γκουρού και μάλιστα fake; Η Πάρις έχει, λέει, πνευματικές ανησυχίες και αναζητήσεις κι αφού δεν είδε προκοπή με άλλους τρόπους (ένα φεγγάρι ήταν μέλος και της Καμπάλα) είπε να στραφεί και προς τον Βουδισμό.

Ωστόσο, το σκάνδαλο δεν είναι η «θρησκευτική» στροφή της Πάρις και οι νέες ανησυχίες της. Το σκάνδαλο είναι ότι ο γκουρού της δεν είναι στην πραγματικότητα γκουρού, αλλά ένας ηθοποιός δεύτερης κατηγορίας, που η Χίλτον τον πληρώνει αδρά για να παριστάνει τον «πνευματικό» της και να την ακολουθεί παντού. Μάλιστα, ο εν λόγω είχε εμφανισθεί και στην ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής». Και μετά σου λένε ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά. Πάλι καλά που δεν έφερε τον Βούδα αυτοπροσώπως να τη συνοδεύει!

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange