Μαρτίου 13, 2008

Κalomira Report 1: Αντιγραφή το videoclip της Eurovision;

Όλα για το videoclip της Καλομοίρας Βουίζει ο μουσικός κόσμος οτι το videoclip της Καλομοίρας "Secret combination" για την Eurovision είναι αντιγραφή. Πολλοί το συγκρίνουν με το videoclip της Jennifer Lopez "Hold it, don't drop it" και λένε οτι το concept είναι ακριβώς το ίδιο. Αναρωτιούνται μάλιστα πώς είναι δυνατόν όλη η καριέρα της Καλομοίρας να είναι βασισμένη σε αντιγραφές-καρμπόν άλλοτε της Britney Spears και άλλοτε της Jennifer Lopez.

Που στηρίζουν όμως τον ισχυρισμό οτι το videoclip είναι αντιγραφή; Δείτε τα videos και θα καταλάβετε:

Οι ειδικοί λένε οτι τα δύο videoclips μοιάζουν σε πολλά. Έχουν το ίδιο λευκό φόντο από πίσω, τα ίδια ρούχα στους χορευτές, αλλά και παρόμοιες κινήσεις Καλομοίρας-JLo. Με λίγα λόγια, τα δύο videoclips έχουν το ίδιο concept. Η μόνη διαφορά είναι... η κόκκινη μηχανή. Δείτε και μόνοι σας.

Πλάνα από το videoclip της Καλομοίρας "Secret combination"
Το videoclip της Jennifer Lopez "Hold it, don't drop it"Ο χορός των "σκανδάλων" γύρω από τη Eurovision έχει κιόλας αρχίσει. Το επίσημο videoclip του "Secret combination" αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς πρέπει να έχει παραδοθεί στην European Broadcasting Union (EBU) μέχρι την Δευτέρα, 17 Μαρτίου.

Δείτε το show της Καλομοίρας στον τελικό της Eurovision εδώ.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner ExchangeAds.PcBoX.Gr Banner Exchange