Μαρτίου 30, 2008

Η Ντέμι Μουρ και τα αιμοβόρα παράσιτα

Η Ντέμι Μουρ μπορεί να είναι 45 χρονών, αλλά κάθε άλλο παρά γερασμένη τη λες. Έχεις άλλωστε δίπλα της τον 30χρονο Άστον Κούτσερ που την... ανανεώνει.

Η sexy ηθοποιός όμως, παρ' όλο που κατάφερε να σέρνει τον Άστον συνεχώς από τη μύτη, σε καμία περίπτωση δεν επαναπαύεται. Μετά από πολλά λίφτινγκ και πλαστικούς χειρουργούς, η Μουρ αποφάσισε τώρα να ακολουθήσει και άλλους τρόπους για να διατηρηθεί νέα όπως μια θεραπεία με αιμοβόρα παράσιτα!

Τι σχέση έχουν λοιπόν τα παράσιτα που πίνουν ανθρώπινο αίμα με την νεότητα της Ντέμι Μουρ;

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η τελευταία της «ανακάλυψη» είναι τα παράσιτα, τα οποία βάζουν πάνω στο κορμί της και της ρουφούν το αίμα. Αφού πιούν και σκάσουν από το πολύ... πιώμα, τα αφαιρούν προσεκτικά. Στη συνέχεια απελευθερώνονται τα ένζυμα από τον οργανισμό της και η ίδια μετά από λίγες μέρες δείχνει πιο φρέσκια και νέα από ποτέ. Τη «θεραπεία» αυτή η Μουρ την έκανε στην Αυστρία και το αποτέλεσμα ήταν εκθαμβωτικό.

Τόσο πολύ, που στην τελευταία της εμφάνιση με τον πρώην σύζυγό της, Μπρους Γουίλις η κατά πέντε χρόνια μικρότερη του Ντέμι έμοιαζε με... κόρη του!

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange