Μαρτίου 12, 2008

Γιατί η Νανά Καραγιάννη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου

Πώς έφυγε η Νανά Καραγιάννη Nana Karagianni από τον Την υπόθεση της Νανάς Καραγιάννη και της νευρικής ανορεξίας σας την παρουσιάσαμε αναλυτικά σε προηγούμενο ποστ. Πριν μερικές μέρες η Νανά βγήκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για το πρόβλημα της.

Γιατί επέλεξε την Τατιάνα για να μιλήσει σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της; Και πώς έφυγε η Νανά από τον "Πρωινό Καφέ" πέρσι;

Μάθαμε ότι κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς η Νανά είχε νοσηλευτεί για μία ακόμη φορά σε κλινική κατόπιν απαίτησης της φίλης της Τατιάνας Στεφανίδου. Δεν είναι τυχαίο επίσης πως η μοναδική που έστειλε ανθοδέσμη τις τελευταίες μέρες στη Νανά ήταν η Τατιάνα.

Η πρώτη νοσηλεία της Νανάς στην κλινική έγινε στις αρχές Μαϊου 2007, τότε που οι παρουσιαστές του «Πρωινού καφέ» έλεγαν, απαντώντας στον κόσμο, ότι η Νανά δεν εμφανίζεται εξαιτίας ενός δοντιού (!) που την ταλαιπωρεί. Τι να πούνε κι αυτοί; Όταν επέστρεψε, για τις τελευταίες εκπομπές της χρονιάς, μια "στενή" της συνεργάτιδα φρόντισε να διαρρεύσει σε κολλητό της ετέρου καναλιού ότι η πρωταγωνίστρια του ρεπορτάζ υποφέρει από νευρική ανορεξία. Είχε γίνει και θέμα η πληροφορία τότε. Μόνο που δεν είχε αναφερθεί το όνομα της Νανάς.

Τέλος, η αλήθεια είναι πως η Νανά Καραγιάννη απομακρύνθηκε από τον «Καφέ» εξαιτίας κάποιων e-mails που έστελνε ο κόσμος για εκείνη. Τουλάχιστον αυτό της είπαν οι παραγωγοί της. Η απομάκρυνση αυτή πάντως βόλεψε και κάποιες άλλες κυρίες της εκπομπής...

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange