Μαρτίου 04, 2008

"Γκρέμισαν τα τείχη" για την επιστροφή της Μενεγάκη

Γκρέμισαν τα τείχη για την επιστροφή της ΜενεγάκηΗ Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε την Δευτέρα στον «Θρόνο» της πρωινής ζώνης του ALPHA με όλες τις τιμές και δόξες που αρμόζουν σε μία... Βασίλισσα. Ένα χρόνο να έλειπε η Ελένη από τον «Καφέ» τέτοιος ενθουσιασμός για την επιστροφή δεν θα υπήρχε. Να μιλήσω για τους συνεργάτες της που την υποδέχτηκαν ωσάν την... απελευθερώτρια; Να μιλήσω για τους ανθρώπους του καναλιού; Κι άντε οι τελευταίοι δικαιολογούνται, αφού πλέον θα βλέπουν τα νούμερα να ανεβαίνουν.

Οι συνεργάτες, όμως, της Μενεγάκη γιατί τόση χαρά; Δεν πέρασαν καλά με τη Ναταλία Γερμανού, τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου; Καταναγκαστικά έργα τους έβαζαν να κάνουν; Αυτά βλέπουν όλοι κι άντε μετά να βρεθεί άνθρωπος - εθελοντής να εξυπηρετήσει την Ελένη στην τέταρτη γέννα. Η Ελένη, πάντως, δεν είναι ανυποχρέωτη και μέσα στο πανηγυρικό κλίμα της «απελευθέρωσης» ευχαρίστησε τους προσωρινούς αντικαταστάτες της.

Το κλίμα ευφορίας «κόλλησε» και τα μηχανάκια της AGB, όπου το πρωί της Δευτέρας έκαναν τρελό πάρτι με τον «Καφέ» της Ελένης να χτυπάει ακόμη και 31% τηλεθέαση. Λίγο η περιέργεια του κόσμου να δει την επιστροφή της λεχώνας, λίγο η έλλειψη, λίγο οι γνωστές απορίες της, η Μενεγάκη έκανε 27,2% αφήνοντας κατά πολύ πίσω τους υπόλοιπους.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange