Μαρτίου 29, 2008

Κούγιας - Βατίδου σε νέες περιπέτειες

Νέος γύρος για Κούγια - ΒατίδουΘυμάστε που ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών τους και υποσχέθηκαν οτι δεν θα ξαναβγούν στα περιοδικά να μιλήσουν για το θέμα; Ε, λοιπόν ξεχάστε το.

Μετά το πρόσφατο επεισόδιο Κούγια - Βατίδου, ο δικηγόρος επιστρέφει δριμύτερος δηλώνοντας στο "DownTown" οτι σκοπεύει να πάρει την επιμέλεια των παιδιών του. Η Εύη Βατίδου μετά από αυτή τη συνέντευξη, ένα φόβο, ένα άγχος θα πρέπει να το ένιωσε. Τι ακριβώς είπε ο Κούγιας;

Ο Κούγιας λοιπόν έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην Βατίδου: αν δεν κόψει τα ξενύχτια στα μπαρ και στα κακόφημα μπουζούκια της Συγγρού, θα πάρει την επιμέλεια των παιδιών. Δήλωσε επίσης οτι «έσπασε» τη συμφωνία που είχε κάνει με την Εύη να μη μιλήσουν ξανά δημοσίως για τον χωρισμό τους γιατί και η πρώην σύζυγός του συνεχίζει να βγαίνει έξω και να γυρίζει σπίτι στις 6 το πρωί.

Ο Alexis κάλεσε την Evi να βρει μία κανονική δουλειά, όπως όλες οι γυναίκες του κόσμου και να ξυπνάει το πρωί, να την βλέπουν τα παιδιά, αλλιώς... θα αναγκαστεί να πάρει τα παιδιά! Είπε τέλος ότι κάθε μήνα της δίνει πέντε χιλιάδες ευρώ, ώστε να έχει μία καλή και άνετη ζωή αυτή και τα παιδιά, αλλά αυτή καταχραται της "καλοσύνης" του.

Μα βρε Alexi, με τόση ανεργία που μαστίζει τη νέα γενιά, τι να σου κάνει κι αυτή η Βατίδου; Το "πρώην σύζυγος Κούγια" είναι το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα που μπορεί να κάνει αυτήν τη στιγμή!

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange