Μαρτίου 18, 2008

Βιασμός-σοκ στα Βόρεια Προάστεια

Θύματα βιασμού έπεσαν δύο κοπέλες που παγιδεύτηκαν στο σπίτι ενός ευυπόληπτου αντρόγυνου, γνωστών ονομάτων της αθηναϊκής κοινωνίας, που ικανοποίησαν χωρίς τη θέλησή τους τις κρυφές σαδομαζοχιστικές τους ορέξεις.

Η είδηση για τη διαστροφική δραστηριότητα του λαμπερού ζευγαριού των βορείων προαστίων με τις κτηνώδεις ερωτικές πρακτικές πραγματικά προκαλεί σοκ! Η απάνθρωπη σεξουαλική κακοποίηση δύο νεαρών γυναικών σε συνδυασμό με την αναλγησία των δύο επώνυμων πρωταγωνιστών, που τις υπέβαλαν σε βασανιστήρια, είναι πρωτάκουστο γεγονός για την ελληνική πραγματικότητα. Τι έγινε ακριβώς;

Πριν σας εξηγήσω τι έγινε, να σας πω οτι όταν οι δύο φίλες κατάφεραν να γλιτώσουν από τα βιτσιόζικα νύχια του αντρόγυνου, αποφάσισαν να καταγγείλουν το γεγονός δίνοντας το «στίγμα» του αμαρτωλού σπιτιού. Έτσι, σήμερα, με δεδομένη τη σοβαρή δικαστική εξέλιξη και τα διασταυρωμένα στοιχεία που «καίνε» το αντρόγυνο και τους φίλους τους, οι πρωταγωνιστές βλέπουν πλέον εφιάλτες.

Διαστροφικό μυστικό
Η πρώτη γνωριμία των κοριτσιών με το διεστραμμένο αντρόγυνο ήταν φευγαλέα και είχε γίνει μέσω ενός κοινού γνωστού, ενός σχεδιαστή μόδας. Καιρό αργότερα μαζί με τη φίλη της ξανασυνάντησαν τυχαία το «ταιριαστό» ζευγάρι σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι. Φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι. Τις προσκάλεσαν στο τραπέζι τους, όπου είχαν ανοίξει ένα μπουκάλι ουίσκι για να γιορτάσουν, όπως είπαν, την ευτυχή κατάληξη της σχέσης τους. Ο πλούσιος 45άχρονος είχε πρόσφατα παντρευτεί με το πρώην μοντέλο, το οποίο έπαιρνε μέρος με εξαιρετικό ζήλο στις σαδομαζοχιστικές δραστηριότητές του.

Η μια από τις κοπέλες δήλωσε: «Η σύζυγός του μας προσκάλεσε για φαγητό στο σπίτι τους ύστερα από δύο μέρες. Δεν σκεφτήκαμε ούτε στιγμή ότι η πρόσκληση ήταν ύποπτη. Ήταν επώνυμοι, όλοι στο μπαρ τους γνώριζαν και πάνω απ όλα ήταν νιόπαντροι. Όλο το βράδυ μιλούσαν συνέχεια για τον έρωτά τους και το ρομαντικό γάμο τους. Μάλιστα, με τη φίλη μου ζηλέψαμε την τύχη της. Πολύ γρήγορα όμως θα αντιλαμβανόμαστε την πλάνη μας». Δύο μέρες μετά οι φίλες επισκέφτηκαν το σπιτικό του ζεύγους και αφού ξεναγήθηκαν στους καλόγουστους χώρους του νέου τους «νοικοκυριού», περίμεναν να τους κάνουν το τραπέζι, όπως είχαν υποσχεθεί. Όμως δεν έγινε αυτό...

«Ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι. Τρεις άντρες και μία γυναίκα μπήκαν μέσα. Λίγο αργότερα κατάλαβα ότι το αντρόγυνο δεν είχε κανένα σκοπό να μας κάνει το τραπέζι. Ήθελε να μας κάνει το... κρεβάτι! Μετά τις συστάσεις η σύζυγος άνοιξε την τηλεόραση και έβαλε να παίξει στο DVD player μια ταινία. Μόνο που το φιλμ ήταν πορνό! Κίνηση εξωφρενική! Με τη φίλη μου νιώσαμε άβολα και άρχισαν να μας ζώνουν τα φίδια».

Ο άντρας άρχισε να χαιδεύει τις κοπέλες, αλλά το κερασάκι στην τούρτα ήταν το αισθησιακό στριπτίζ της συζύγου, που ήταν οπτικός τύπος και σε κατάσταση απόλυτης διέγερσης από το ερεθιστικό σενάριο άρχισε να γδύνεται και να αυτοϊκανοποιείται σε κοινή θέα, «προετοιμάζοντας» έτσι το έδαφος για τις σκηνές σοδομισμού που θα αναπαράγονταν στην κρεβατοκάμαρα. Η νέα γυναίκα σε μια απέλπιδα προσπάθεια διαφυγής προφασίστηκε ότι θέλει να τηλεφωνήσει και βγήκε στο χολ, αλλά ο σύζυγος την ακολούθησε και την παρέσυρε στο δωμάτιο της «δράσης».

«Υπήρχαν παντού καθρέφτες, ακόμη και στο ταβάνι. Του ξέφυγα και όταν επιστρέψαμε στο σαλόνι, ψάχνοντας για βοήθεια, διάλεξα έναν από τους άντρες που μου φάνηκε πιο μαλακός. Τον κοίταζα έντονα εκπέμποντας SOS. Δεν έπεσα έξω, γιατί τελικά είπε στο σύζυγο: Να συνοδεύσω τις κοπέλες στο αυτοκίνητό τους; Ο σύζυγος του απάντησε απειλητικά: Θα μου το πληρώσεις. Αυτός ο άντρας έφυγε και μαζί με αυτόν και οι ελπίδες μου... Από κει και πέρα έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Μας έσπρωξαν στην κρεβατοκάμαρα και μας έδεσαν με αλυσίδες. Παρακαλούσαμε κλαίγοντας να μας αφήσουν. Ανάμεσα από βλαστήμιες μας έκαιγαν με τις κάφτρες από τα τσιγάρα τους. Κι ύστερα εκτόνωσαν επάνω μας όποια διαστροφή μπορείς να φανταστείς... Ακόμη και σε ζώα θα φέρονταν πιο ανθρώπινα. Όταν μας άφησαν να φύγουμε, ήμασταν δυο κουρέλια».

Αλλά το σοκ έχει και συνέχεια: «Τράβηξαν φωτογραφίες και μας φοβέρισαν ότι θα τις χρησιμοποιήσουν σαν αποδεικτικό στοιχείο, λέγοντας ότι τάχα συμμετείχαμε με τη θέλησή μας. Αυτά που μας έκαναν έχουν μολύνει τη ζωή μας. Εγώ κοιμάμαι πλέον με ηρεμιστικά. Γι αυτό πήραμε την απόφαση να καταγγείλουμε αυτά τα κτήνη, για να μην ξανακάνουν κακό και σε άλλες γυναίκες. Πρέπει να τιμωρηθούν κι εμείς να βάλουμε ένα τέλος στον εφιάλτη».

Οι κοπέλες έχουν ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο και, όπως είναι αναμενόμενο, θα ξαναζήσουν τον εφιάλτη της περιπέτειάς τους διηγούμενες αυτή τη φορά την ιστορία στο δικαστήριο. Η ιστορία μου θυμίζει τα σκάνδαλα με το όργιο στην Αλεξανδρούπολη και το στριπτίζ σε κεντρικό γραφείο της Αθήνας.

Αλήθεια ή παραμύθια, θα σας γελάσω. Πάντως την είδηση την βρήκα εδώ.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange