Μαρτίου 18, 2008

Sex shop ανοίγει η Πετρουλάκη

Sex shop ανοίγει η ΠετρουλάκηΈνα sex shop αλλιώτικο από τα άλλα... διά χειρός Πετρουλάκη! Μιλάμε για concept business, για το «άντρο του ερωτισμού», το οποίο θα δημιουργήσει η αδελφή της Ελένης Πετρουλάκη, Νίκη.

Σε τι όμως θα διαφέρει αυτό το sex shop από τα τόσα άλλα που υπάρχουν στη χώρα μας;

Η Νίκη, αν και γυμνάστρια, όπως και η διάσημη αδελφή της, επιθυμεί ο κόσμος -και ιδίως οι παντρεμένες γυναίκες- να δει το sex με μια εντελώς διαφορετική οπτική, γιʼ αυτό σε λίγο καιρό θα έχει έτοιμο ένα... glamorous sex shop στο Κολωνάκι.

Η ίδια η Πετρουλάκη δήλωσε στην Espresso οτι "θα είναι ένας χώρος στον οποίο δεν θα... ντρέπεσαι να μπεις, όπως συνηθίζεται με τα sex shops. Ενα μαγαζί πολύ προσεγμένο, με σεβασμό στις ερωτικές σχέσεις". Τι εννοεί ο ποιητής, τι θα πουλάνε δηλαδή; "Θα έχουμε από αιθέρια έλαια για μασάζ, αρωματικά κεριά, στικ, αισθησιακή μουσική, πολύ σέξι εσώρουχα και βιβλία για σεξ, αλλά και τάντρα γιόγκα (που είναι η γιόγκα των σχέσεων). Θα υπάρχουν βέβαια και πιο... hardcore αντικείμενα, αλλά όλα τα προϊόντα που θα πωλούνται θα είναι... ψαγμένα. Και, επίσης, αυτό που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι τα λιπαντικά θα είναι βιολογικά!" μας λέει η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού. Εμένα πάντως ένα κανονικό sex shop μου ακούγεται.

Καλά και πώς της ήρθε η ιδέα να ανοίξει sex shop; "Γενικότερα, τον τελευταίο καιρό έβλεπα σε διάφορες έρευνες ότι οι παντρεμένες γυναίκες έχουν σεξουαλικό πρόβλημα. Ηταν, λοιπόν, μια φλασιά της στιγμής. Ηθελα να βοηθήσω, όσο μπορώ, τους ανθρώπους να δουν το σεξ και ως έρωτα, γιατί όλα πλέον γίνονται μηχανικά." Α, δηλαδή έχει ανθρωπιστικούς λόγους, μαααάλιστα.

Τώρα αν μετά από όλα αυτά αναρωτιέστε πότε θα είναι έτοιμο, ε, να σας πω οτι θα ανοίξει σε "περίπου ένα μήνα". Μην το δέσετε όμως κόμπο γιατί όπως δηλώνει η Νίκη Πετρουλάκη "προς το παρόν, έχουμε βρει το χώρο και τώρα δεν μένει παρά να τον διαμορφώσουμε όπως θέλουμε". Φέξε μου και γλίστρησα, δηλαδή...

Πάντως μόνο και μόνο για να πετύχω την αδερφή της ιδιοκτήτριας, την εθνική μας γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη, εγώ θα περνούσα μια βόλτα από το μαγαζί, εσείς;

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange