Μαΐου 07, 2008

Porno video της πρώην του Ρονάλντο με σωσία του

Λίγες μέρες μετά το σκάνδαλο του Ρονάλντο με τραβεστί ιερόδουλες, ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει άλλο ένα σκάνδαλο ακόμα πιο "πιπεράτο".

Μια πρώην αρραβωνιαστικιά του Ρονάλντο, το διάσημο μοντέλο Vivi Brunieri, πήρε μέρος σε ταινία σκληρού πορνό με ερωτικό παρτενέρ έναν σωσία του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Δείτε το paparazzi βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας:

Όπως αποκαλύπτει η βραζιλιάνικη εφημερίδα "Folha", η πρώην του Ρονάλντο, Βίβι Μπρουνιέρι, γύρισε πορνό και διάλεξε για σύντροφο έναν σωσία του ποδοσφαιριστή "φαινόμένο".

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ενώ όπως διέρρευσε, στην συγκεκριμένη hard core ταινία, θα φοράει τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας.

Το paparazzi βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας:



Ο τίτλος της ταινίας αφήνει λίγο χώρο στην φαντασία: "Vivi Ronaldinha, minha primeira vez", είναι ο αυθεντικός τίτλος, που στα ελληνικά σημαίνει "Βίβι Ροναλντίνια, η πρώτη μου φορά".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ταινία θα κυκλοφορεί μέσω dvd και θα διατίθεται από ειδικά καταστήματα από τις 20 Ιουνίου.

Η εμπλοκή του Ριβάλντο

Να σημειωθεί πως η Μπρουνιέρι ήταν ζευγάρι με τον 31χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, την εποχή που αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα τα είχε και με έναν συμπατριώτη του: τον Ριβάλντο.

Πριν από μερικά χρόνια μάλιστα, το διάσημο μοντέλο είχε ανακοινώσει πως είχε μείνει έγγυος από τον τότε άσο της Μπαρτσελόνα, αργότερα όμως ανακάλεσε τα αρχικά λεγόμενά της.

Η "απαλλαγή" του Ρονάλντο για τα ναρκωτικά

Εν τω μεταξύ, οι τραβεστί ιερόδουλες ανασκεύασαν τα λεγόμενα τους περί ναρκωτικών και φαίνεται οτι αθωώνουν τώρα τον Ρονάλντο. Η υπόθεση δεν έχει λήξει, αλλά τα νέα είναι καλά για τον βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης για τις ερωτικές σκηνές της Penelope Cruz και της Marilyn Monroe που βγήκαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange