Μαρτίου 07, 2008

Πόλεμος σεισμολόγων στην "Ζούγκλα" του Μάκη

Πόλεμος σεισμολόγων στη Ζούγκλα του ΤριανταφυλλόπουλουΣεισμός πολλών ρίχτερ φαίνεται οτι συνταράζει τον κόσμο των σεισμολόγων μετά και από την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου την Πέμπτη το βράδυ. Απίστευτη καταγγελία έκανε ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος κατά του Άκη Τσελέντη ότι εκβίασε τον ίδιο για θέματα κονδυλίων και σεισμών.

Διαβάστε τι είπαν οι σεισμολόγοι για τα εκατομμύρια των ερευνητικών κονδυλίων, το σύστημα ΒΑΝ του κ. Βαρώτσου και τις φήμες για επικείμενο σεισμό στην περιοχή της Αχαϊας/Κορινθίας:

Στην εκπομπή του Μάκη αποκαλύφθηκε ότι το 2005 δόθηκαν χρήματα για αντισεισμικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών αγώνων του 2004. Με λίγα λόγια έδωσαν χρήματα για κάτι που είχε τελειώσει έναν χρόνο νωρίτερα. Ο σεισμολόγος και διευθυντής γεωδυναμικού ινσιτούτου, Γ.Παπαδόπουλος βγήκε και κοντραρίστηκε με τον Άκη Τσελέντη και δικαιολόγησε τα εκατομμύρια χρήματα που δόθηκαν για προγράμματα.

Για το σύστημα ΒΑΝ του κ. Βαρώτσου, παραθέτουμε την παρακάτω στιχομυθία:

- Γ.Παπαδόπουλος: "Δεν μπορείτε να μιλάτε εσεις για την ομάδα ΒΑΝ γιατί δεν έχετε δημοσιεύσει τίποτα που να έχει σχέση με τον Βαρώτσο."

- Άκης Τσελέντης: "Είστε εμπαθής με τον κ.Βαρώτσο.

- Γ.Παπαδόπουλος: "Είδαμε τις αναρτήσεις του Βαρώτσου, αλλά για εμάς δεν είχαν ενδιαφέρον. Δεν ήταν χρήσιμες για να πάρουμε πρόσθετα μέτρα, πέρα απο τα συνήθη."

Τέλος, όταν ο κ Τσελέντης ρωτήθηκε αν οι καρναβαλιστές επισκέπτες της Πάτρας θα πρέπει να ανησυχούν για επικείμενο σεισμό 7 ρίχτερ, απάντησε οτι δεν συντρέχει κανένας ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, απλά να έχουν τον νου της και να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που κάτι συμβεί.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange