Μαρτίου 24, 2008

Η Άννα Βίσση εκνευρισμένη με τους γονείς της

Κρίση της Άννας Βίσση με τους γονείς τηςΈξαλλη έχουν κάνει οι γονείς της Άννας Βίσση την τραγουδίστρια με αφορμή την απόφαση τους να εγκαταλείψουν την Αθήνα και την περιοχή Μάτι, όπου μένουν τα τελευταία χρόνια, για την πατρίδα τους, την Κύπρο. Οι γονείς της Άννας Βίσση, Νέστορας και Σοφία, ξάφνιασαν τις κόρες τους με αυτή τους την απόφαση.

Γιατί όμως αποφάσισαν να φύγουν; Και γιατί η Άννα Βίσση ήρθε από το Λονδίνο στην Ελλάδα εσπευσμένα την προηγούμενη βδομάδα;

Είναι γνωστό ότι η Άννα Βίσση λατρεύει τους γονείς της και τις αδερφές της και θέλει πάντα να τους έχει κοντά της, αφού είναι πολύ δεμένη μαζί τους. Έτσι, λοιπόν, μόλις οι γονείς της της έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να επιστρέψουν στην Κύπρο για να εγκατασταθούν μόνιμα, η τραγουδίστρια ένιωσε ότι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Άμεσα λοιπόν επικοινώνησε με την αδερφή της Νίκη, για να βρουν λύση στο «πρόβλημα» που προέκυψε.

Οι γονείς τους εδώ και αρκετό καιρό είχαν πάρει την απόφαση να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη, εκεί όπου γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και δημιούργησαν την οικογένειά τους. Όλα αυτά τα χρόνια που έμεναν στην Αθήνα δεν σταμάτησαν να πηγαινοέρχονται στο αγαπημένο τους νησί, να βλέπουν συγγενείς, φίλους, γνωστούς, δικούς τους ανθρώπους, με τους οποίους έχουν μοιραστεί μια ολόκληρη ζωή γεμάτη χαρές και λύπες. Τώρα που τα παιδιά και τα εγγόνια τους μεγάλωσαν, ήρθε ο καιρός να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα.

Στην απόφαση όμως αυτή των γονιών της Άννας αντέδρασαν και τα τρία τους παιδιά. Ειδικά η Άννα έγινε έξαλλη με την απόφασή τους. Έτσι, πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή από το Λονδίνο, με σκοπό να τους πείσει να μη φύγουν, μια προσπάθεια στην οποία συμμετείχαν και τα εγγόνια τους, προκειμένου να πείσουν τους αγαπημένους τους παππούδες να παραμείνουν στην Ελλάδα και στο σπίτι τους στο Μάτι. Μάταιος κόπος, όμως, αφού και οι δυο τους είναι ανένδοτοι.

Καλά, αφού η Άννα Βίσση ζει πια στο εξωτερικό, τι την μοιάζει αν οι γονείς της θα μένουν στην Έλλαδα ή στην Κύπρο. Μισή ώρα διαφορά είναι... (με το αεροπλάνο, ετσι;)

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange