Μαρτίου 14, 2008

Δύο άντρες διεκδικούν τη Ζέτα Μακρυπούλια

Δύο άντρες διεκδικούν τη Ζέτα ΜακρυπούλιαΕίναι σέξυ, ελεύθερη και επιτυχημένη, άρα είναι φυσικό να την πολιορκούν. Αυτό συμβαίνει με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αφού μπορεί μεν να τη συνδέει φέτος μια διπλανή πόρτα και μια μεγάλη φιλία με τον Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά φαίνεται ότι είναι σε δίλημμα, καθώς τη «φλερτάρει» και δεύτερος άντρας... και αυτός δέν είναι άλλος από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που την διεκδικεί για τη νέα του τηλεοπτική δουλειά στο MEGA.

Τρέχει από τα τηλεοπτικά γυρίσματα στο ραδιόφωνο και το θέατρο η Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά της αρέσει τόσο πολύ η δουλειά της, που τα καταφέρνει το ίδιο καλά σε όλα. Δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει τη μία ταινία, το «Μόλις χώρισα», που σκίζει, και ήδη έκλεισε να πρωταγωνιστήσει σε άλλη.

Ήθελε πολύ όμως να παίξει και στο θέατρο και μάλιστα στο πλευρό της φίλης της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αλλά μετά από πολλή σκέψη αναγκάστηκε να πει «όχι» στο σκηνοθέτη Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος ετοιμάζει μια επιθεώρηση, γιατί δεν της έβγαιναν με τίποτα οι χρόνοι. Τελικά, όμως, τα πιο δύσκολα ήρθαν μετά, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από καλλιτεχνικούς κύκλους, της προέκυψε άλλο μεγάλο δίλημμα: σε ποιον από τους δύο φίλους της να πει το «ναι»; Στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, που επανέρχεται το 2009 δριμύτερος στο MEGA με δραματική σειρά, ή στον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος θα είναι στο ίδιο κανάλι με κωμωδία; Και μπορεί από τον Γιώργο να ξεκίνησε η μεγάλη της επιτυχία και χάρη σε αυτόν να γνώρισε την απόλυτη δημοτικότητα ως Αμαλία, αλλά και ο Χριστόφορος είναι καλός της φίλος και η δουλειά που ετοιμάζει ίσως μάλιστα βγει λίγο νωρίτερα από του Καπουτζίδη.

Τι θα κάνει, λοιπόν; Άτομα του καλλιτεχνικού χώρου λένε πως ήδη ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει και το πρώτο θεατρικό έργο του, το οποίο θέλει να ανεβάσει αμέσως μετά το «Όνειρο της διπλανής πόρτας» του Νιλ Σάιμον, και είναι σχεδόν βέβαιο ότι και εκεί θα υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος για τη Ζέτα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, δηλαδή, που λέει ο λαός, για τη γλυκιά Ζέτα, που δεν θέλει να δυσαρεστήσει κανέναν από τους δύο. Έτσι, τα πάντα θα εξαρτηθούν από το ποια σειρά θα ξεκινήσει πρώτη και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προηγηθεί αυτή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ίσως, λοιπόν, η Ζέτα βρει τη χρυσή τομή και πει «ναι» στη θεατρική σύμπραξη με τον Γιώργο Καπουτζίδη και στην τηλεοπτική με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange