Φεβρουαρίου 27, 2008

Δείτε τις πρόβες του τελικού της Eurovision

Martakis Kalomira Hrispa Eurovision Μαρτάκης Καλομοίρα Χρύσπα 2008Με την ψήφο της κριτικής επιτροπής (40%) και του κοινού (60%) θα επιλεγεί σήμερα το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 53ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Μπέτυ και η Ματθίλδη Μαγγίρα, στο Αθηνών Αρένα και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΝΕΤ στις 22:00.

Σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο από τις πρόβες της Χρύσπας, του Μαρτάκη και της Καλομοίρας την Τρίτη:



Την Χρύσπα, τον Κώστα Μαρτάκη και την Καλομοίρα, εκτός από τους τηλεθεατές θα κρίνει και η επταμελής κριτική επιτροπή που θα αποτελούν ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας, που θα είναι και ο πρόεδρος της επιτροπής, ο γενικός διευθυντής της ΕΡΑ και στιχουργός Αντώνης Ανδρικάκης, ο γενικός διευθυντής Τηλεόρασης Δημήτρης Γόντικας, ο συνθέτης – τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, ο μουσικός παραγωγός Γιώργος Κυβέλος, η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΕΡΤ Ευαγγελία Πισκερά και η παρουσιάστρια της εκπομπής "Μένουμε Ελλάδα", Ρένια Τσιτσιμπίκου.

Πίτσες, σουβλάκια, μπύρες, ξέρετε το γνωστό πανηγύρι και φέτος. Και η τηλεθέαση θα χτυπήσει κόκκινο, γιατί μπορεί να έχουμε Ζαχόπουλους, Αναστασιάδηδες και Μακεδονίες, αλλά η Eurovision είναι σταθερή αξία σ΄αυτόν τον τόπο. Εμείς τι άλλο να πούμε, ας νικήσει ο καλύτερος!

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange