Μαρτίου 18, 2008

Η γυμνή Τζούλια Αλεξανδράτου και το φιλί στην πασαρέλα

Με ημιδιαφανή φόρμα σε μπεζ και μαύρη απόχρωση εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας του Ζαππείου η Τζούλια Αλεξανδράτου. Το σέξυ μοντέλο συμμετείχε στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου με μια άκρως εκκεντρική εμφάνιση, καταφέρνοντας να αποσπάσει όχι μόνον το πιο δυνατό χειροκρότημα, αλλά και τα περισσότερα σχόλια, αφού το ρούχο με το οποίο εμφανίστηκε άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.

Η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε όμως όταν η Τζούλια βγήκε στην πασαρέλα και αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί με έναν άντρα... έκπληξη (δείτε το βίντεο)! Ήταν μάλιστα ντυμένη με ένα εντυπωσιακό νυφικό του Κωστέτσου, με τον οποίο και αντάλλαξε το παθιασμένο φιλί, αφήνοντας το κοινό με το στόμα ανοικτό:



Τζούλια Αλεξανδράτου γυμνή σέξυ sexyΗ άκρως εκκεντρική, αλλά και άνετη εμφάνιση της Τζούλιας έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν εκατοντάδες φορές. Αποχωρώντας από το χώρο, πάντοτε συνοδεία του καλού της φίλου, στιλίστα Χάρη Σιανίδη, η Τζούλια δήλωσε χαρακτηριστικά: "Μπορεί να με είδατε με νυφικό, αλλά δεν θα με δείτε ποτέ νύφη στην πραγματικότητα, τουλάχιστον εν ζωή. Δεν το βλέπω να παντρεύομαι, ποιος θα με πάρει εμένα;" αναρωτήθηκε η Τζούλια.

Όσο για τον ίδιο το σχεδιαστή, εκείνος πανευτυχής που η Τζούλια λανσάρει τα ρούχα του, δήλωσε ότι όχι μόνο τη θεωρεί πλέον μούσα του, αλλά είναι η δεύτερη φορά στη ζωή του που γυναίκα τον προκαλεί ερωτικά τόσο πολύ. Η πρώτη ήταν πριν πολλά χρόνια με τη Linda Evangelista.

Α ρε Τζούλια, μέχρι και τον Κωστέτσο κολάζεις!!!

Διαβάστε επίσης:

  • Η Τζούλια Αλεξανδράτου τα κάνει γυαλιά-καρφιά

    Περισσότερα Naked News:


    Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


    @ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


    AdBanner Exchange



    Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange