Μαρτίου 22, 2008

Ποιος ηθοποιός αποχώρησε από την "Μαρία την Άσχημη";

Ποιος ηθοποιός αποχώρησε από την Μπορεί η «Μαρία η Άσχημη» να συνεχίζει την μεταμόρφωση της με μεγάλη επιτυχία (δες τα βήματα της μεταμόρφωσης και φωτογραφίες της "όμορφης" Αγγελικής), ωστόσο η πρώτη αποχώρηση από το καστ είναι γεγονός.

Παρελθόν αποτελεί για την καθημερινή σειρά του MEGA ο Ασημάκης Αλεξίου, που έπαιζε το ρόλο του αστυνομικού. Γιατί όμως ένας ηθοποιός αποχωρεί από μια τόσο επιτυχημένη σειρά; Οι λόγοι ακόμα παραμένουν άγνωστοι.

Ποιος ηθοποιός αποχώρησε από την Στην οθόνη μας βέβαια βλέπουμε ακόμη τον Ασημάκη να πρωταγωνιστεί στη σειρά, αφού τα επεισόδια που προβάλλονται αυτόν τον καιρό έχουν γυριστεί αρκετά νωρίτερα. Η αποχώρηση του έγινε κάπως ξαφνικά, με αποτέλεσμα να φέρει αρκετούς μπελάδες στην παραγωγή, αφού αν εξαιρέσει κάποιος την αντικατάσταση των γονιών του Αλέξη Μαντά (Άνθιμος Ανανιάδης) από τον Γιάννη Ευαγγελίδη και την Τέτη Σχοινάκη, κανένας άλλος δεν έχει αντικατασταθεί στα δύο χρόνια που προβάλλεται η σειρά.

Η αποχώρηση του Ασημάκη αποτελεί μυστήριο ακόμα και για τους συναδέλφους του, αφού ούτε σε εκείνους έδωσε κάποιες εξηγήσεις ούτε συζήτησε το θέμα μαζί τους πριν ή μετά. Η Μάγδα Τσαγγάνη, που πρωταγωνιστεί στη σειρά και συνεργάστηκε αρκετά με το νεαρό ηθοποιό, ρωτήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να εξηγήσει τους λόγους αποχώρησής του: «Παιδιά, ούτε εμείς γνωρίζουμε τι συνέβη. Απλώς ενημερωθήκαμε για την αντικατάστασή του. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες».

Ο ηθοποιός που τον αντικατέστησε είναι ο Δημήτρης Ζωγραφάκης. Πρόκειται για ένα νέο ηθοποιό, ο οποίος έχει εμπειρία κυρίως από το θέατρο και συνεργαζόταν στο παρελθόν με τη θεατρική ομάδα Ex Animo, ενώ το σίριαλ «Μαρία η Άσχημη» είναι μία από τις πρώτες του τηλεοπτικές δουλειές.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange