Μαρτίου 15, 2008

Party girls του Χόλιγουντ - Μέρος 7: Britney Spears

Party girls του Χόλιγουντ - Μέρος 7: Britney Spears Μπρίτνεϊ ΣπίαρςΟλοκληρώνουμε με το 7ο μέρος των ποστς για τα 7 αμαρτωλά party girls του Χόλιγουντ.

Μέρος 1 | Μέρος 2 | Μέρος 3 | Μέρος 4 | Μέρος 5 | Μέρος 6 | Μέρος 7

Πίνουν, μπαινοβγαίνουν στα αστυνομικά τμήματα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προκαλούν. Πρόκειται για γυναίκες που εκτός από το να πρωταγωνιστούν σε σκάνδαλα, πρωταγωνιστούν και στις φαντασιώσεις όλων των αντρών του πλανήτη. Μετά την πρώτη-διδάξασα Πάρις Χίλτον και τις τολμηρές Λίντσεϊ Λόχαν, Νικόλ Ρίτσι, Μέρι Κέιτ Όλσεν, Τάρα Ριντ και Μίσα Μπάρτον, συνεχίζουμε με την last but not least Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

Θυμάστε την όμορφη αθώα νεαρά Britney στην αρχή της καριέρας της; Ε, λοιπόν, ξεχάστε την. Δείτε παρακάτω την τωρινή σέξυ Britney Spears και την... πτώση της:

Η πτώση της Britney Spears Μπρίτνεϊ ΣπίαρςΗ πάλαι ποτέ σέξυ φιγούρα της Britney έχει εξαφανιστεί κι έχει δώσει τη θέση της στα περιττά κιλά, τις περούκες και το μεθυσμένο χαμόγελο.

Ένα θυελλώδες διαζύγιο, δεκάδες φωτογραφίες με τα εσώρουχα της εκτεθειμένα (ή και χωρίς αυτά) κι ένα αποτυχημένο αισθητικά come back, υποδηλώνουν την πτώση της.

Παρόλα αυτά, για χάρη του παλιού καλού καιρού, εμείς την φαντασιωνόμαστε ακόμα, διαγράφοντας από τη μνήμη μας τα τελευταία της καμώματα.

Οι φωτογραφίες και το video παρακάτω το πιστοποιούν:


Η άνοδος και η πτώση της Britney Spears Μπρίτνεϊ Σπίαρς Η άνοδος και η πτώση της Britney Spears Μπρίτνεϊ Σπίαρς Η άνοδος και η πτώση της Britney Spears Μπρίτνεϊ Σπίαρς Η άνοδος και η πτώση της Britney Spears Μπρίτνεϊ Σπίαρς

















Διαβάστε και για τα υπόλοιπα party girls του Χόλιγουντ:

Μέρος 1: Paris Hilton
Μέρος 2: Lindsay Lohan
Μέρος 3: Nicole Richie
Μέρος 4: Mary Kate Olsen
Μέρος 5: Tara Ried
Μέρος 6: Misha Barton
Μέρος 7: Britney Spears


Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange