Μαρτίου 26, 2008

Ο Λαζόπουλος στο 68,3% και οι... Εmo των παρελάσεων

Κάτι ότι είχε να βγεί εδώ και δυο βδομάδες, κάτι ότι ήταν εορταστική μέρα και ο κόσμος έμεινε μέσα, ήρθε ο Λάκης Λαζόπουλος και σάρωσε την τηλεθέαση και πάλι. Ποσοστό μέχρι και 68.3%, κατέγραψε η εκπομπή του την Τρίτη (25/03).

Ο ηθοποιός κατάφερε για μια ακόμη φορά να καθηλώσει το κοινό με την σάτιρά του. Με ποια θέματα ασχολήθηκε αυτή τη φορά και τι δουλειά έχουν οι... Emo στις παρελάσεις; Στο στόχαστρό του λοιπόν βρέθηκαν η επέτειος της 25ης Μαρτίου, ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο επονομαζόμενος "Εθνικός Σταρ", Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, η Εφη Θώδη και άλλα πρόσωπα και καταστάσεις της καθημερινότητας.

Δείτε ένα απόσπασμα από το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" όπου ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει την εμφάνιση των... Emo στις παρελάσεις:Και άλλο ένα όπου ο Λάκης σχολιάζει την Έφη Θώδη και την Φάνη Πάλη-Πετραλιά:Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB, το Αλ Τσαντίρι Νιουζ παρακολούθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος 3.300.000 τηλεθεατές. Είναι λοιπόν να απορείς γιατί ο ALPHA αποφάσισε να κρατήσει τον Λάκη και του χρόνου;

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner ExchangeAds.PcBoX.Gr Banner Exchange