Μαρτίου 27, 2008

Το διαζύγιο Λιάγκα-STAR και το στήθος της Χειλουδάκη

Η είδηση οτι τα "έσπασαν" STAR και Γιώργος Λιάγκας προκαλεί αν μη τι άλλο ενδιαφέρον. Ο δημοσιογράφος δεν εμφανίστηκε στο κανάλι το Σαββατοκύριακο 22-23/03/08 και όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει την παρουσίαση των κεντρικών δελτίων τα Σαββατοκύριακα.

Γιατί όμως ο Λιάγκας έφυγε από το STAR μετά από τόσα χρόνια και τι θα κάνει στη συνέχεια; Θυμάστε την περιβόητη "συνέντευξη-αποκάλυψη" της Τζένης Χειλουδάκη που στιγμάτισε τα πρώτα του βήματα στο δελτίο;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής, το συμβόλαιο του οποίου είχε λήξει από τον Δεκέμβρη του 2007, διαφώνησε με τα υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού, ως προς τους όρους ανανέωσης της συνεργασίας τους. Το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα, η ανανέωση αυτή, όχι μόνον να καθυστερήσει, αλλά τελικά να μη γίνει ποτέ.

Ο Λιάγκας ήταν στο STAR πάνω από 7 χρόνια και αποτελούσε σήμα-κατατεθέν για το lifestyle ύφος του καναλιού. Μια από τις κλασσικές στιγμές του στο κανάλι ήταν όταν η Τζένη Χειλουδάκη αποκάλυψε το... "στήθος" της στο δελτίο που παρουσίαζε ο Λιάγκας, ο οποίος τότε έχασε τα... αυγά και τα πάσχάλια. Σας θυμίζουμε το στιγμιότυπο, αν τυχόν το έχετε ξεχάσει:



Οι μελλοντικές κινήσεις του Λιάγκα παραμένουν άγνωστες. Ο δημοσιογράφος επιχείρησε να εκλεγεί βουλευτής στη Λάρισα στις προηγούμενες εκλογές αλλά απέτυχε. Είναι άγνωστο αν θα αφιερωθεί τώρα στις πολιτικές του φιλοδοξίες. Οι φήμες οτι θα μπει εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ ελέγχονται ως αναληθείς. Σε κάθε περίπτωση διατηρεί τη θέση του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, όπου πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε εκπομπή 12-2 το μεσημέρι.

Είναι γεγονός οτι STAR χωρίς Λιάγκα είναι φαγητό χωρίς αλάτι. ΟΚ, καλός και ο Λιάτσος, αλλά ο Λιάγκας είχε μια μοναδική lifestyle παρουσία, ήταν ο ίδιος μια είδηση του STAR. Αλλά κάτι μας λέει οτι θα τον ξαναδούμε σύντομα... κατά ALTER μεριά.

UPDATE - 30/3/2008

Τελικά, ο Λιάγκας δεν φεύγει από το STAR, αφού το κανάλι αποφάσισε να τον κρατήσει προσφέροντας του ένα πολύ ελκυστικό οικονομικό πακέτο. Περισσότερα εδώ.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange