Μαρτίου 17, 2008

Kalomira Report 2: Αγχωμένη στο "So YTY can dance"

Τη νέα version του "Secret combination" παρουσίασε η Καλομοίρα στο πρώτο "So Υou Think You Can Dance" του MEGA. Η νέα ενορχήστρωση είναι πιο RnB και λιγότερο έθνικ και συνοδεύεται από νέα χορογραφία.

Το άγχος της Καλομοίρας για την νέα χορογραφία ήταν εμφανές και φαίνεται οτι θέλει κι άλλη δουλειά μέχρι τον Μάη που είναι η Eurovision. Ένας λόγος παραπάνω μάλιστα καθώς τραγούδησε playback, ενώ στη Eurovision θα πρέπει να τραγουδήσει live, φυσικά. Δείτε το video με την νέα χορογραφία από το show:



Πέρα από την Καλομοίρα, το πρώτο "So You Think You Can Dance LIVE" ήταν καλά οργανωμένο, η Βίκυ Καγιά επαγγελματίας και η κριτική επιτροπή (Πάνος Μεταξόπουλος, Εβελίνα Παπούλια και Μιχάλης Ναλμπάντης) λίγο μουδιασμένη, αν και δεν είχε πολύ λόγο στο συγκεκριμένο επεισόδιο. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός οτι οι περισσότεροι χορευτές δεν ήταν ελληνικής καταγωγής ή ήταν ομογενείς. Γενικά πάντως, ήταν σπάνιο να δούμε χορευτή να μιλά καλά ελληνικά. Αφού σε σύγκριση με τα ελληνικά των χορευτών, τα ελληνικά της Βίκυς Καγιά ακούγονταν... καθαρεύουσα! Anyway...

Διαβάστε επίσης:
  • Αντιγραφή το videoclip της Καλομοίρας;
  • Πάνω από 100.000 ψήφους διαφορά η Καλομοίρα από τον Μαρτάκη στην Eurovision

    Περισσότερα Naked News:


    Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


    @ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


    AdBanner Exchange



    Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange