Μαρτίου 16, 2008

"Μυστικό ημερολόγιο ενός call girl" στον ALPHA

Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (και μετά το "Show... Sexy") προβάλλεται η νέα σειρά του ALPHA, "Μυστικό ημερολόγιο ενός call girl". Η σειρά περιγράφει τις ιστορίες μιας πόρνης πολυτελείας και είναι σκανδαλιστικά τολμηρή.

To ενδιαφέρον είναι οτι βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και μάλιστα ξεκίνησε από ένα... blog. Ας δούμε την ιστορία από την αρχή:

Ολα ξεκίνησαν πριν από χρόνια, όταν βγήκε στο Διαδίκτυο το blog «Belle de Jour - diary of a London call girl». Η δημιουργός του «ημερολογίου ενός call girl από το Λονδίνο» κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο Belle de Jour και κανείς, πλην των συνεργατών της, δεν γνωρίζει την πραγματική ταυτότητά της.

Ισχυρίζεται πως είναι call girl και πως όσα γράφει αποτελούν προσωπικές της εμπειρίες από τη δουλειά της. Αλήθεια ή ψέματα; Ελάχιστοι γνωρίζουν. Το σίγουρο είναι ότι η κίνηση αυτή αποδείχθηκε... χρυσάφι! Οσα περιέλαβε στο blog της έγιναν βιβλίο και στη συνέχεια τηλεοπτική σειρά.

Ετσι δημιουργήθηκε η σειρά «Secret Diary of a Call Girl» που εξιστορεί τις περιπέτειες μιας μορφωμένης νεαρής κοπέλας η οποία εργάζεται ως συνοδός πολυτελείας. Με προκλητική ματιά η σειρά φυλλομετρά τη ζωή μιας πρωτοκλασάτης πόρνης στο σημερινό Λονδίνο. Η Μπελ είναι 26 χρόνων. Η βασική της ενασχόληση είναι οι άντρες, γιατί, όπως λέει και η ίδια, της αρέσει το σεξ. Χρεώνει 300 λίρες την ώρα. Κάποιες φορές βγαίνει για φαγητό μαζί με τους πελάτες ή τους συνοδεύει στο θέατρο και περιστασιακά τους ακολουθεί για διακοπές. Είναι ανεξάρτητη, ευφυής και αλαζονική, αλλά λατρεύει τη δουλειά της. Είναι ευτυχισμένη με τον τρόπο που έχει επιλέξει να ζει, αλλά κατά τη διάρκεια της σειράς η Μπελ δοκιμάζεται για τις επιλογές της. Σε κάθε επεισόδιο παρακολουθούμε και μια διαφορετική ιστορία.

Από την Κατρίν Ντενέβ
Η Μπελ όμως δεν είναι ένα πρόσωπο που ξεπήδησε έτσι ξαφνικά. Εχει τις ρίζες της πολλά χρόνια πίσω - ογδόντα για την ακρίβεια. Το 1928 κυκλοφόρησε η νουβέλα του Γάλλου συγγραφέα Ζοζέφ Κεσέλ με τίτλο «Βelle de Jour». Η ηρωίδα αποφασίζει να γίνει πόρνη για να γεμίζει τις ώρες της, όταν απουσιάζει ο άντρας της (!) Το μυθιστόρημα μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1967 με πρωταγωνίστρια την Κατρίν Ντενέβ και τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λουί Μπονουέλ.

Η γυναίκα λοιπόν που κρύβεται πίσω από το blog «δανείστηκε» μια ονομασία που είχε διαγράψει τη δική της πορεία στη λογοτεχνία και την έβδομη τέχνη. Στο παρελθόν ο βρετανικός Τύπος έκανε πολλές προσπάθειες να ανακαλύψει ποια κρύβεται πίσω από τη νέα «Μπελ», αλλά κάθε προσπάθεια απέβη μάταιη. Ετσι η μόνη εικόνα που έχουμε είναι της Μπίλι Πάιπερ που δίνει σάρκα και οστά στην πόρνη πολυτελείας μέσα από την εν λόγω σειρά...

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange