Μαρτίου 29, 2008

Νέος έρωτας για την Εύα Καϊλή;

Το νέο αμόρε της Εύας Καϊλή, Ντένης ΠαπαγεωργίουΠολλοί θα σφάζονταν για την αγκαλιά της νεαρής βουλευτού Εύας Καϊλή, αλλά αυτή φαίνεται ότι έχει βρει την αγάπη στο πρόσωπο του επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζουν όσοι τους είδαν πρόσφατα σε κοινή τους έξοδο.

Πώς δημιουργήθηκε αυτή η σχέση και πώς την προσέγγισε ο Ντένης;

Είναι αλήθεια ότι η Εύα Καϊλή είναι ένας άνθρωπος που πάντα προτιμάει να διατηρεί low profile, δεν της αρέσει να δίνει δικαιώματα και θέλει να συζητιέται το όνομά της μόνο όσον αφορά τις πολιτικές της δραστηριότητες. Πριν από λίγες ημέρες όμως, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Λοιπόν, δεν έκρυψε το φλερτ της με το νεαρό επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου. Όσοι τους είδαν στο γνωστό club περιγράφουν μια πολύ τρυφερή σχέση ανάμεσά τους. Εκείνος ήταν πολύ περιποιητικός απέναντί της, ενώ εκείνη έδειχνε να απολαμβάνει τη συντροφιά του και την αβροφροσύνη του, που θύμιζε αληθινό τζέντλεμαν.

Η γνωριμία τους, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό και είχαν διατηρήσει φιλικές σχέσεις. Όταν έφτασε στο τέλος της η πολύχρονη σχέση που είχε ο Ντένης Παπαγεωργίου με μια άλλη κοπέλα, εκείνος για ένα διάστημα προτίμησε να μείνει ελεύθερος. Αλλά μέχρι που συνάντησε ξανά την Εύα και από εκείνη τη στιγμή, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, έχουν γίνει αχώριστοι. Οι δυο τους κάθισαν για αρκετή ώρα στο κλαμπ, όπου διασκέδαζαν με τις παρέες τους, ενώ έφυγαν αγκαλιασμένοι τις πρώτες πρωινές ώρες προς άγνωστη κατεύθυνση, αποδεικνύοντας ωστόσο με αυτή τους την κίνηση ότι κάτι υπάρχει ανάμεσά τους.

Ο Ντένης Παπαγεωργίου είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, μαζί με την αδερφή του Βίβιαν και συχνάζει στο classic «Rock n roll» στο Κολωνάκι και στους Onirama που είναι το νέο must για τους νεαρούς των Βορείων Προαστείων.

Τώρα αν η σχέση Καϊλή - Παπαγεωργίου είναι ένας καινούργιος ανοιξιάτικος έρωτας ή απλά μια δυνατή φιλία, αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange