Μαρτίου 11, 2008

Γιατί ο Βοσκόπουλος ζητά τεστ DNA;

Μετά την υπόθεση του Πασχάλη, τώρα και ο Τόλης Βοσκόπουλος μπαίνει στο "παιχνίδι" του τεστ DNA. Ο τραγουδιστής εδώ και καιρό ζητά να γίνει το συγκεκριμένο τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η κόρη του Χαρά Βοσκοπούλου είναι δικό του παιδί.

Πώς όμως ο Τόλης έφτασε να αμφισβητεί την πατρότητα της ενήλικης πια Χαράς; Μέχρι σήμερα, η κόρη που απέκτησε o Τόλης Βοσκόπουλος κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου δεν είχε υποβληθεί σε τεστ DNA, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Οπως δήλωσε ο μέχρι σήμερα δικηγόρος της Τζούλιας Παπαδημητρίου και της κόρης της, Νίκος Αγαπηνός, το τεστ θα γίνει τη Δευτέρα 17 Μαρτίου.

Αίσθηση, ωστόσο, έχει προκαλέσει η απόφαση του κου Αγαπηνού να παραιτηθεί από δικηγόρος της πρώην συζύγου του Τόλη Βοσκόπουλου και της Χαράς Βοσκοπούλου, με αποτέλεσμα να έχει ήδη οριστεί νέος συνήγορος υπεράσπισης. "Θεώρησα ότι η σχέση εντολέα και δικηγόρου πρέπει να είναι καθαρά προσωπική, κάτι που δεν τηρήθηκε απόλυτα", δήλωσε ο Νίκος Αγαπηνός, προσθέτοντας ότι υπήρξε ασυννενοησία ανάμεσα σε εκείνον και την πλευρά της Χαράς Βοσκοπούλου, ως προς την ημέρα διεξαγωγής των διαδικασιών.

Μάλιστα, όπως γνωστοποιήθηκε από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, στη σχετική επιστολή που απέστειλε η Χαρά Βοσκοπούλου στο Νίκο Αγαπηνό, η ίδια επιθυμούσε να υποβληθεί στο εν λόγω τεστ, στις ημερομηνίες από 5 εώς 20 Απριλίου, που αφενός μεν αποτελούν τις διακοπές του Πάσχα των Καθολικών, αφετέρου είναι το μοναδικό 15ήμερο στο οποίο μπορεί να απουσιάσει και να βρίσκεται στην Ελλάδα, εξαιτίας του ότι σπουδάζει στο εξωτερικό.

Εν τω μεταξύ, όμως, ο κος Αγαπηνός είχε ήδη καταθέσει αίτημα για την διεξαγωγή του τεστ στις 17 Μαρτίου και καθώς θεώρησε, όπως είπε, εαυτόν εκτεθειμένο, πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από την υπόθεση. Στην επιστολή που απέστειλε η Χαρά Βοσκοπούλου στο Νίκο Αγαπηνό, τον ευχαριστεί για τη συνεργασία που είχαν, ενώ αποδέχεται την παραίτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν αρνείται με αυτήν της την επιστολή να υποβληθεί στο τεστ, αλλά επιθυμεί να το κάνει λίγες ημέρες αργότερα. "Μου φαίνεται πολύ περίεργο που ο πατέρας μου δεν μπορεί να περιμένει άλλες 20 ημέρες, από τη στιγμή που περιμένει εδώ και 20 χρόνια", αναφέρει χαρακτηριστικά η Χαρά Βοσκοπούλου.

Αποτέλεσμα - τουλάχιστον μέχρι στιγμής - της υπόθεσης είναι ότι πατέρας και μητέρα θα είναι παρόντες στο τεστ. Αυτό που παραμένει αβέβαιο είναι το εάν θα παρευρεθεί η κόρη τους Χαρά, ή θα κάνει την επίμαχη εξέταση τις ημέρες που δηλώνει ότι μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange