Φεβρουαρίου 26, 2008

Η Τσέκου μίλησε για DVD, Θέμο και Καραμανλή

Τσέκου Tsekou Tsekoy Τσεκου Ζαχοπουλος DVD Θεμος Αναστασιάδης Θέμος Πριν από μερικά λεπτά τελείωσε η ολοήμερη κατάθεση της Εύης Τσέκου στον ανακριτή για την υπόθεση Ζαχόπουλου. Αμέσως μετά, ο δικηγόρος της σε δήλώσεις του είπε πως η 35χρονη περιέγραψε την προσωπική και συναισθηματική της σχέση με τον κ. Ζαχόπουλο, την εκμετάλευση της, τα αδιέξοδα, και τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις για μονιμοποίηση.

Η κ. Τσέκου δήλωσε επίσης οτι η βιντεοσκόπηση των ερωτικών της περιπτύξεων έγινε ερασιτεχνικά, με απλά και πάμφθηνα μέσα και δεν ήταν προϊόν επαγγελματικής δουλειάς. Τι είπε όμως για τον κομιστή, τον Θέμο Αναστασιάδη και το αμοντάριστο DVD;

Η 35χρονη περιέγραψε λοιπόν τις επισκέψεις της στο MEGA και στο Πρώτο Θέμα. Περιέγραψε πώς το "πρωτογενές" υλικό (δηλ. η αμοντάριστη βιντεοκασσέτα) υπεκλάπη κατά την επίσκεψη της στις 22 Νοεμβρίου, 2007 στο Πρώτο Θέμα. Κατά την επίσκεψη της αυτή στο Πρωτο Θέμα συναντήθηκε με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Ιωάννη Μακρυγιάννη. Η κ. Τσέκου δήλωσε οτι ούτε κατασκεύασε ούτε διακίνησε το μονταρισμένο DVD που υπάρχει στη δικογραφία, υπονοώντας οτι την μετατροπή της βιντεοκασσέτας σε DVD και το μοντάζ την έκανε ο Αναστασιάδης.

Η 35χρονη υπέβαλε αίτημα για για αμεση αποφυλάκιση που δεν έγινε δεκτό. Ο δικηγόρος της κ. Τσέκου δήλωσε οτι η προσωρινή κράτηση της είναι κραυγαλέα αδικαιολόγητη και αυθαίρετη. Ζήτησε να πέσει φως στο θέμα του κομιστή του DVD και στις ολέθριες επιπτώσεις της πράξης του.

Τέλος η κ. Τσέκου δήλωσε οτι η ίδια κατέστρεψε τo αμονταριστο DVD στις αρχές Δεκεμβρίου, αφού μετάνοιωσε για τις πράψεις της.

Εμείς ρωτάμε τα εξής:

- Τι είχε το αμοντάριστο υλικό (45 min) που ήταν τόσο σημαντικό ώστε να θέλει κάποιος να το μοντάρει;

- Αληθεύουν οι φήμες οτι η βιντεοκασσέτα περιέχει υποτιμητικά σχόλια για τον Καραμανλή;

- Ποιος ο ρόλος του δικηγόρου Νικολουτσόπουλου που την συνόδευε στις επισκέψεις στο MEGA και στο Πρώτο Θέμα;

- Έχει ο εργατολόγος το αμοντάριστο υλικό;

- Γιατί ο Θέμος Αναστασιάδης έδωσε το DVD στην κυβέρνηση και γιατί απέκρυψε μεγάλο μέρος του μοντάροντας το (αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί της Τσέκου);

- Γιατί η κυβέρνηση κάλυψε αρχικά τον Αναστασιάδη;

- Είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς οτι η Τσέκου κατέστρεψε το βιντεοσκοπημένο υλικό; Για χάνους μας περνάνε;

- Εμπλέκονται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και τα 5 εκατομμύρια του Θέμου στην υπόθεση Ζαχόπουλου-Τσέκου-Καραμανλή;


Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange