Μαρτίου 07, 2008

Φωτογραφίες της "όμορφης" Αγγελικής Δαλιάνη

όμορφη φωτογραφία Αγγελική Δαλιάνη Μαρία η ΆσχημηΗ στιγμή που η Μαρία η Άσχημη γίνεται όμορφη έφτασε. Η Αγγελική Δαλιάνη βγάζει τα σιδεράκια, αλλάζει γυαλιά και χτένισμα και εντυπωσιάζει. Περισσότερες λεπτομέρειες για την μεταμόρφωση σας δώσαμε σε προηγούμενο ποστ.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες από την αλλαγή της Μαρίας της Άσχημης, βίντεο από την μεταμόρφωση της ισπανίδας "Μαρίας", καθώς και τους στίχους του τραγουδιού της επιτυχημένης σειράς του MEGA:

όμορφη φωτογραφία Αγγελική Δαλιάνη Μαρία η ΆσχημηΠαρόλο λοιπόν που η συμφωνία με τους συντελεστές της σειράς ήταν το πρόσωπο της Αγγελικής Δαλιάνη να παραμείνει κρυφό μέχρι την μεταμόρφωση της μέσα στη σειρά, η φωτογραφία της όμορφης Αγγελικής Δαλιάνη διέρευσε. Οι συνεργάτες της οργάνωσαν ένα πάρτυ αφιερωμένο στην Μαρία την Άσχημη για να γιορτάσουν την επιτυχία της και όπως καταλαβαίνετε η Αγγελική δεν γινόταν να πήγαινε με τα τεράστια γυαλιά ούτε με σιδεράκια και με ρούχα "out fashion". Έτσι μεταμορφώθηκε όπως μπορείτε να την δείτε στην διπλανή φωτογραφία.

Η σειρά όμως έχει ολοκληρωθεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού και άρα ξέρουμε λιγό-πολύ τι να περιμένουμε. Δείτε την μεταμόρφωση της "Μαρίας της Άσχημης" στην Ισπανία, η οποία μοιάζει εντυπωσιακά στην Αγγελική Δαλιάνη:



Τέλος, σας παραθέτουμε και τους στίχους του τραγουδιού της Μαρίας της Άσχημης που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία:

Ήταν η στιγμή που ήθελα να φύγω
Και ήρθαν οι λυγμοί στα μάτια λίγο-λίγο
Έρωτας μπορεί να αντέξει αυτή την γύμνια
Που να συγχωρεί του κόσμου την ασχήμια
Δως μου τα φιλιά που μου κρατάς εκείνα
Τα εφηβικά, τα γιασεμιά, τα κρίνα
Πόσο σ' αγαπώ....."

Περισσότερες λεπτομέρειες για την μεταμόρφωση της Μαρίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange