Μαρτίου 19, 2008

Kalomira Report 3: Οι αντίπαλοι και το 19άρι της Έλενας

Οι αντίπαλοι την Καλομοίρας στην EurovisionH γαλοπούλα της ΙρλανδίαςΔύσκολο το έργο της Καλομοίρας φέτος στη Eurovision για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι οτι πρέπει να περάσει από έναν δύσκολο ημιτελικό χωρίς τις "παραδοσιακές" ψήφους της Κύπρου, της Αγγλίας, της Γερμανίας κ.α. Ο δεύτερος είναι οτι υπάρχουν αρκετά καλά τραγούδια από τις υπόλοιπες 42 χώρες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο οτι το "Secret combination" δεν τα πάει και τόσο καλά στις δημοσκοπήσεις.

Εμείς σας παρουσιάζουμε ένα Megamix video με 12 δευτερόλεπτα από κάθε συμμετoχή στην φετινή Eurovision. Εσείς ακούτε και κρίνετε:



Είναι νωρίς να μιλάμε ακόμα για φαβορί, αλλά οι χώρες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής είναι η Τουρκία, η Σουηδία, η Αρμενία, η Ελβετία, η Σερβία, η Ρωσία και η Ουκρανία. Αίσθηση πάντως (με την κακή έννοια μάλλον) έχει κάνει η συμμετοχή της δημοφιλούς γαλοπούλας "Dustin the turkey" για την Ιρλανδία, που παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή στη χώρα τα τελευταία 20 χρόνια.

Για την Καλομοίρα θετικό είναι οτι θα εμφανιστεί τελευταία (19η) στον ημιτελικό στις 20 Μαΐου καθώς γενικά οι χώρες που εμφανίζονται προς το τέλος τα πάνε καλά. 19η είχε επίσης εμφανιστεί η Έλενα Παπαρίζου στον τελικό του 2005 με τον νικηφόρο "My Number One". Το μόνο αρνητικό είναι οτι πριν από την Καλομοίρα (18ος) θα εμφανιστεί ο Ρώσος Dima Bilan (που το 2006 ήρθε 2ος με το "Never let you go" στην Αθήνα), ο οποίος είναι και πάλι μεγάλο φαβορί.

Δύσκολα τα πράγματα Καλομοιράκι, γι' αυτό δουλειά!

Περισσότερα για την Καλομοίρα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/25/2008 9:27 π.μ.

    sygnwmh poy epembainw ,alla hthela na s epishmanw oti h kalomoira ta phgainei poly kala sta poll kai malista sto www.escstats.com einai prwth enw se polla alla deyterh kai einai panta mesa sthn pentada....filika...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange